Comença la segona fase de SOIB Visibles 2018, programa gràcies al qual PalmaActiva contracta 73 persones

 • Des d’avui i fins al proper 13 de juliol, 32 persones faran feina a diferents àrees de l’Ajuntament gràcies a aquest programa d’inserció laboral.
 • Es sumen a les 41 persones majors de 35 anys que des de juliol i fins fa uns dies també han treballat a l’Ajuntament de Palma.
 • Aquest programa del SOIB està finançat pel Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i pretén millorar l’ocupabilitat de les persones treballadores de més edat.

Comença la segona fase de SOIB Visibles 2018, programa gràcies al qual PalmaActiva contracta 73 persones
Comença la segona fase de SOIB Visibles 2018, programa gràcies al qual PalmaActiva contracta 73 persones
Avui han començat a fer feina a l’Ajuntament de Palma 32 persones gràcies al programa d’inserció SOIB Visibles 2018, programa gràcies al qual PalmaActiva ha contractat 73 persones. La regidora de Turisme, Comerç i Treball Joana Maria Adrover i el director general d’Economia i Ocupació Llorenç Pou els han donat la benvinguda avui en el seu primer dia de feina, desitjant que aquesta experiència els ajudi a reincorporar-se al mercat laboral. Aquests 32 treballadors contractats per PalmaActiva tenen una edat mitja de 57 anys. Aquests 10 dones i 22 homes se sumen a les 41 persones (15 dones i 26 homes) que des de juliol i fins fa uns dies també han treballat a l’Ajuntament de Palma.

SOIB Visibles 2018 és un programa que vol millorar l’ocupabilitat de les persones treballadores de més edat, prioritàriament majors de 45 anys, aturats de llarga durada i preferentment sense prestacions o subsidi d’atur i està finançat amb fons del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social. El pressupost total d’aquest programa és de 853.207,40 euros, dels quals 740.621,88 euros són a càrrec del SOIB i 112.585,52 euros a càrrec de PalmaActiva.

Netejar l’espai exterior i interior del castell de Bellver; realitzar treballs de pintura i paleta a camps de futbol, pistes esportives i pavellons de l’IME, realitzar un inventari de punts d’alimentació i cria de coloms i altres faunes urbanes descontrolades; realitzar tasques de manteniment de diferents instal·lacions de la Policia Local; ajudar en la conservació i manteniment dels espais verds del Parc de la Mar; fer campanyes d’informació de l’ordenança municipal d’ocupació de via pública… són algunes de les tasques que es desenvoluparan a la segona fase de SOIB Visibles 2018.

SOIB Visibles 2018 és divideix en dos fases: la primera es va desenvolupar entre el 13 de juliol de 2018 i el 12 de gener de 2019 i va suposar la contractació de 41 persones. A la segona fase es contractaran aquestes 32 persones que durant mig any faran feina a l’Ajuntament de Palma.

7 comentaris sobre “Comença la segona fase de SOIB Visibles 2018, programa gràcies al qual PalmaActiva contracta 73 persones

 1. Bon día.. Aquesta iniciativa me pareix molt be. Llastima que una persona que tengui sa residencia a s’arenal de llucmajor no es pugui beneficiar de aquests mateixos drets.

  1. Hola Ana Isabel. Aquest projecte que financia el SOIB el realitzen els ajuntaments. Si t’interessa participar, has de consultar al teu municipi.

  1. Hola Antoni. Per participar a les iniciatives del Programa SOIB Visibles has d’estar apuntat al SOIB, que és qui fa la preselecció de participants.

 2. Buenas tardes, tengo 51 años y soy desempleada desde hace cinco años y estoy y
  estoy apuntada en el en el soib.
  no estoy cobrando ninguna ayuda ,me gustaría poder solicitar estar en la lista para poder tener una oportunidad de trabajar ,estuve apuntada hace tiempo en el soib para esto.mismo y nunca me llamaron,.
  Les agradecería que me informarán y asesorarán sobre este tema ya que estoy muy interesada
  Muchas gracias
  Saludos
  Magdalena

  1. Hola María Magdalena. Te recomendamos que acudas a una sesión de orientación laboral, son gratuitas y no es necesario pedir cita previa. Puedes venir de lunes a viernes de 8:30 a 14:30. Seguro que con la ayuda de una de nuestras orientadoras podrás encauzar tu vida laboral. Un saludo.

 3. Hola, tengo 57 años, llevo desempleada hace 4 meses, tengo más de 12 años de experiencia de auxiliar administrativa, me interesa participar en el programa visible de mayores de 45 años. Me han comentado que tengo que llevar más de dos años en el paro, es verdad??

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.