Comença el programa de formació dual Palma Web III de PalmaActiva

Aquest projecte de formació en alternança amb feina per a sectors estratègics adreçat a joves està finançat pel SOIB amb el cofinançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE)


Ha començat el projecte de formació dual Palma Web III, mitjançant el qual 8 joves podran formar-se per obtenir un certificat de professionalitat i faran feina durant un any a 6 empreses del sector tecnològic. El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació Rodrigo Romero ha donat la benvinguda avui a l’alumnat d’aquest SOIB Dual sectors estratègics 2020-2021, programa que es duu a terme en col·laboració amb el Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) i disposa del cofinançament del SEPE.

Aquest programa combina formació i feina efectiva durant un any, i les 8 persones participants tenen un contracte per a la formació des del 6 de juliol de 2020 fins al 5 de juliol de 2021.

Emmarcat en la convocatória Formació Dual Sectors Estratègics del SOIB, Palma Web Dual III té un pressupost de 126.058,92€. Gràcies a aquest projecte, aquests joves menors de 30 anys obtindran un certificat de professionalitat de Desenvolupament d’aplicacions amb tecnologia web de nivell 3.

Les feines que realitzaran els alumnes-treballadors són programació web en l’entorn del client i en l’entorn servidor i implantació d’aplicacions web en entorns d’internet, intranet i extranet.

Les empreses que participen en el programa són Bidari Digital, IT Consolidation And Management, ManoWeb, Francisco José Grau Castilla – Kydemy, Reformam Network 2010 y Dynasoft Spain.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació assegura que des de PalmaActiva “seguim apostant per aquests programes de formació i ocupació que promou el SOIB perquè són molt beneficiosos per a les persones que els realitzen, ja que tenen un índex d’inserció laboral superior al 70%”. Segons explica Romero, la formació s’inclou dins la jornada laboral, i en acabar, els alumnes-treballadors obtenen un certificat de professionalitat relacionat amb el treball previst en el seu contracte de feina. “Així, tindran un benefici doble: adquirir una formació qualificada i, a la vegada, experiència professional, que podran fer servir per obtenir una feina posterior”, detalla l’edil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.