Comença el programa de formació dual Palma Web III de PalmaActiva

Aquest projecte de formació en alternança amb feina per a sectors estratègics adreçat a joves està finançat pel SOIB amb el cofinançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE)


Ha començat el projecte de formació dual Palma Web III, mitjançant el qual 8 joves podran formar-se per obtenir un certificat de professionalitat i faran feina durant un any a 6 empreses del sector tecnològic. El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació Rodrigo Romero ha donat la benvinguda avui a l’alumnat d’aquest SOIB Dual sectors estratègics 2020-2021, programa que es duu a terme en col·laboració amb el Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) i disposa del cofinançament del SEPE.

Aquest programa combina formació i feina efectiva durant un any, i les 8 persones participants tenen un contracte per a la formació des del 6 de juliol de 2020 fins al 5 de juliol de 2021.

Emmarcat en la convocatória Formació Dual Sectors Estratègics del SOIB, Palma Web Dual III té un pressupost de 126.058,92€. Gràcies a aquest projecte, aquests joves menors de 30 anys obtindran un certificat de professionalitat de Desenvolupament d’aplicacions amb tecnologia web de nivell 3.

Les feines que realitzaran els alumnes-treballadors són programació web en l’entorn del client i en l’entorn servidor i implantació d’aplicacions web en entorns d’internet, intranet i extranet.

Les empreses que participen en el programa són Bidari Digital, IT Consolidation And Management, ManoWeb, Francisco José Grau Castilla – Kydemy, Reformam Network 2010 y Dynasoft Spain.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació assegura que des de PalmaActiva “seguim apostant per aquests programes de formació i ocupació que promou el SOIB perquè són molt beneficiosos per a les persones que els realitzen, ja que tenen un índex d’inserció laboral superior al 70%”. Segons explica Romero, la formació s’inclou dins la jornada laboral, i en acabar, els alumnes-treballadors obtenen un certificat de professionalitat relacionat amb el treball previst en el seu contracte de feina. “Així, tindran un benefici doble: adquirir una formació qualificada i, a la vegada, experiència professional, que podran fer servir per obtenir una feina posterior”, detalla l’edil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.