Bosses de compra de PalmaActiva per donar suport al petit comerç

  • Per tercer any consecutiu, la regidoria de Comerç posa en marxa la iniciativa “Fes Nadal al petit comerç”.
  • S’ha dissenyat una bossa de compra reutilitzable amb el motiu del Catàleg d’Establiments Emblemàtics de Palma.

Bosses de compra de PalmaActiva per donar suport al petit comerç
Bosses de compra de PalmaActiva per donar suport al petit comerç
Emmarcada en la campanya “Fes Nadal al petit comerç”, la regidoria de Turisme, Comerç i Treball ha repartit avui entre la ciutadania bosses de compra amb la imatge dels establiments que conformen el catàleg d’establiments emblemàtics de l’Ajuntament de Palma. Les bosses –fetes amb material reciclat– s’han repartit al Quiosc de PalmaActiva entre les persones que passejaven per la zona.

Per tercer any consecutiu, PalmaActiva ha posat en marxa una campanya de suport al comerç de proximitat de Ciutat. A més de les bosses de compra, aquesta setmana PalmaActiva ha repartit als comerços que han acudit al nostre quiosc de la plaça de l’Olivar, paper per embolicar regals. Tots els comerços que encara no hagin passat a retirar el seu paper de regal, poden sol·licitar-ho per email a comerc@palmaactiva.com.

“Des de PalmaActiva, amb la idea d’ajudar al teixit empresarial de Palma, duim a terme de nou una campanya per donar suport al petit comerç mitjançant Fes Nadal al petit comerç”, explica Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball.

Emblemàtics

La regidoria de Comerç també ha tingut en compte molt especialment els establiments emblemàtics. Per a ells aquesta campanya contempla el repartiment de paper per embolicar regals amb el logotipus d’emblemàtics; bosses de compra amb la seva imatge i, en el cas dels forns emblemàtics, sobres de paper per a la venda de pa. Tot aquest material s’ha lliurat directament als establiments del catàleg.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.