PalmaActiva s’apropa a Son Cladera per promocionar els seus serveis

Personal tècnic de PalmaActiva s’ha apropat al barri de Son Cladera i ha donat informació als ciutadans a una carpa informativa instal·lada a la plaça de Cala Moreia.

PalmaActiva s’apropa a Son Cladera per promocionar els seus serveis
PalmaActiva s’apropa a Son Cladera per promocionar els seus serveis
Amb l’objectiu de donar a conèixer millor els seus serveis, PalmaActiva s’acosta de nou als barris de Palma perquè els ciutadans coneguin millor l’Agència de Desenvolupament Local i es puguin apuntar a les seves iniciatives. Aquest dematí, personal tècnic de PalmaActiva s’ha apropat al barri de Son Cladera i ha donat informació als ciutadans a una carpa informativa instal·lada a la plaça de Cala Moreia.

La regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, afirma: “Des de l’equip de govern pensam que els serveis que ofereix PalmaActiva poden ser molt útils a molts ciutadans, per això volem donar a conèixer els nostres serveis al major nombre de gent possible”. Adrover ha estat acompanyada per Sergio Gómez, director general de Comerç.

“El passat mes d’octubre PalmaActiva ja es va traslladar al barri del Fortí i davant la resposta positiva dels ciutadans, ara hem vingut fins a Son Cladera; la iniciativa es traslladarà els propers mesos a més barris de Palma”, ha assegurat l’edil de Turisme, Comerç i Treball.

En anteriors ocasions, personal tècnic de PalmaActiva s’havia apropat a altres barris com Pere Garau, Son Gotleu i Camp Redó per donar a conèixer els seus serveis, “però aquestes accions eren a espais tancats i amb aquesta nova iniciativa ens obrim més a la ciutadania”, explica Adrover.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.