Nova campanya de Nadal de PalmaActiva per donar suport al petit comerç

Per tercer any consecutiu, la regidoria de Comerç posa en marxa la iniciativa “Fes Nadal al petit comerç”.

Amb el lema “Fes Nadal al petit comerç”, la regidoria de Turisme, Comerç i Treball llança per tercer any consecutiu una campanya de suport al comerç de proximitat de Ciutat. Mitjançant aquesta iniciativa, PalmaActiva repartirà entre els comerços paper de regal, bosses de compra fetes amb material reciclat i bosses de paper per a la venda de pa.

“Des de PalmaActiva, amb la idea d’ajudar al teixit empresarial de Palma, durem a terme de nou una campanya per donar suport al petit comerç mitjançant Fes Nadal al petit comerç”, explica Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball.

Així, es desenvoluparan 2 actuacions. La primera va adreçada a tots els establiments i consisteix en:
• paper per embolicar regals amb motius nadalencs i que es repartirà entre els comerços interessats
• bosses de compra fabricades amb material reciclat amb imatges dels establiments emblemàtics, i que es distribuiran entre la ciutadania perquè les puguin emprar per a la compra diària.

El paper de regal es distribuirà al quiosc de PalmaActiva (plaça de l’Olivar) els dies 3 i 4 de desembre de 10h a 13h. Les bosses de compra es repartiran al Quiosc dia 5 de desembre també de 10h a 13h.

La segona iniciativa està pensada de manera específica per als establiments emblemàtics. Aquests disposaran de:
• paper per embolicar regals amb el logotipus d’emblemàtics.
• bosses de compra fabricades amb material de reciclatge.
• i, en el cas dels forns emblemàtics, a més, rebran sobres de paper per a la venda de pa i de barra de pa, amb un disseny específic.

Tot aquest material es lliurarà directament als establiments emblemàtics.

Adrover recorda també les darreres actuacions fetes des de la regidoria en matèria de comerç: s’han tramitat els permisos de la campanya “Palma tot un centre de diversió”; s’ha donat suport a una actuació amb motiu del Black Friday a càrrec de l’Associació de Comerciants de Velázquez; i s’ha donat suport a l’Associació d’Indústria i Comerç de Son Ferriol també amb motiu del Black Friday.

La regidora de Comerç destaca que aquest any s’ha esgotat el pressupost de les subvencions de PalmaActiva per al petit comerç –100.000€– i que per primera vegada els establiments emblemàtics tenen unes subvecions específiciques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.