Avui dimecres a les 10 hores es reprèn la campanya de vals de descompte de PalmaActiva

L’Ajuntament destina 1 milió d’euros aquesta iniciativa

Avui dimecres 12 d’abril a les 10 hores es reprèn la campanya de vals de descompte de PalmaActiva. El consistori hi destina 1 milió d’euros, que suposarà la posada en circulació de 100.000 vals.

La campanya es torna a posar en marxa després de l’aturada per motius tècnics de dia 28 de març. Les hores en les quals la campanya va estar activa, els dies 27 i 28 de març, es van bescanviar 8.900 vals dels 50.000 que es va alliberar.

A part de demà dia 12 d’abril, els altres dies d’alliberament de vals seran el 26 de abril i 12 de maig, ambdós dies també a les 10 hores.

Campanya.- A aquesta quarta campanya de vals de descompte de PalmaActiva el descompte és de 10 euros per 16 euros de despesa. Es poden acumular fins a tres vals a cada establiment, això és, 30 euros de descompte per 48 euros de despesa per comerç. Poden emprar els vals –fins a 9 per persona– persones majors de 16 anys amb DNI o NIE.

Des de PalmaActiva es recorda que la campanya es reprèn en el mateix punt en el que va quedar dia 28, per això es recomana a la ciutadania que consulti al web els establiments que encara tenen vals de la primera remesa, de la qual ja es van bescanviar aproximadament el 20%.