Aprovats els ajuts per a la modernització i la innovació dels comerços

Es recupera aquesta línea de subvencions de PalmaActiva per a la qual es destinaran 100.000 euros

La Junta de Govern ha aprovat la concessió de subvencions de comerç per a la modernització i la innovació dels comerços del municipi. L’objectiu d’aquests ajuts, que s’atorguen a través de PalmaActiva, és donar suport als establiments per a l’adopció de mesures de desenvolupament sostenible, estalvi i eficiència energètiques, seguretat de les instal·lacions, insonorització i accessibilitat.

Aquesta subvenció es reprèn després de la pandèmia, ja que el 2020 va ser el darrer any que es va convocar. La quantia és la mateixa que aquell any, és a dir 100.000 euros.

Entre les novetats d’aquesta convocatòria s’introdueix una quantia d’inversió mínima de 1.000 euros. S’han afegit, a més, nous epígrafs, la qual cosa amplia el ventall de beneficiaris incorporant els serveis com tallers mecànics, ortodòncia, perruqueries, fisioterapeutes, estètica i salut, etcètera sempre que l’activitat es trobi a peu de carrer.

S’atorgarà, també, puntuació extra en la sol·licitud per aquells casos que la demanin per canviar la retolació i aquesta sigui en català.