Comença el Mes de l’Ocupació de PalmaActiva, esdeveniment en el qual s’ofereixen 1.262 llocs de feina

Participen 37 empreses que cerquen personal

Avui ha començat el Mes de l’Ocupació de PalmaActiva. Aquesta iniciativa, que tindrà lloc des d’avui i fins al 3 de març, posa en contacte a responsables de Recursos Humans d’empreses que cerquen personal i persones en recerca de feina.

El Mes de l’Ocupació té lloc a la seu de PalmaActiva, al carrer del Socors. Participen 37 empreses que ofereixen 1.262 llocs de feina. Durant 18 jornades, a aquestes trobades es podran tenir entrevistes de feina. La inscripció és obligatòria –l’aforament és limitat–.

Avui han participant les empreses hoteleres Zafiro Hotels (que oferia 64 llocs de feina) i Gallery Center (16 llocs de feina).

229 persones han acudit avui a la seu de PalmaActiva a la primera jornada del Mes de l’Ocupació. Les empreses participants han fet una breu entrevista a totes les persones candidates.

Zafiro Hotels cercava els perfils de recepcionista/telefonista, cambrer/a de pisos, cambrer/a, cuiner/a, cap de partida, cambrer/a de pisos, recepcionista i cambrer/a.

Gallery Center ha fet entrevistes per als llocs de feina de cuiner/a, cap de partida, cambrer/a de pisos, recepcionista i cambrer/a.

Jordi Vilà, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, ha explicat que l’objectiu principal del Mes de l’Ocupació és facilitar el contacte entre empreses que necessiten personal i persones que cerquen feina, a més d’impulsar el mercat de treball de Palma.

El regidor de Promoció Econòmica ha recordat a les persones interessades en acudir a les entrevistes que la inscripció és obligatòria per a cada dia que es vulgui acudir.

La setmana vinent les empreses participants al Mes de l’Ocupació són:

  • Dilluns 6: Melià Hotels (29 llocs de feina) i Ferrer Hotels (11)
  • Dijous 9: Marriot International (85) i Nordic Leisure Group (92)
  • Divendres 10: Record Go (20), Sixt Rent a Car (16) i OK Mobility (25)

Més informació:https://mesocupacio.palmaactiva.net/