Protocol de col·laboració entre PalmaActiva i la Coordinadora Balear de Persones amb Discapacitat

Les dues entitats cooperaran en temes d’orientació laboral i formació.

Protocol de col·laboració entre PalmaActiva i la Coordinadora Balear de Persones amb Discapacitat
Protocol de col·laboració entre PalmaActiva i la Coordinadora Balear de Persones amb Discapacitat
PalmaActiva i la Coordinadora Balear de Persones amb Discapacitat han signat aquesta setmana un protocol de col·laboració per cooperar en temes d’orientació laboral i formació. Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball i presidenta de PalmaActiva, i Aurora Bonet, directora gerent de la Coordinadora, han signat l’acord en representació de les dues entitats.

Segons Joana Maria Adrover, “la Coordinadora ens va mostrar el seu interès en treballar conjuntament amb PalmaActiva per a acostar i difondre entre les seves persones usuàries i entitats federades els serveis que prestam, i ens va semblar una col·laboració molt positiva”.

Mitjançant aquest acord, les dues entitats establiran un protocol per a difondre i facilitar l’accés de les persones usuàries d’ambdues parts els seus serveis. Així, PalmaActiva i la Coordinadora es remetran periòdicament informació sobre els seus serveis i accions promogudes. L’acord també contempla que la Coordinadora Balear de Persones amb Discapacitat facilitarà al personal tècnic de PalmaActiva informació sobre els seus serveis de suport a les persones amb discapacitat, adaptacions i ajudes tècniques i serveis envers la formació i orientació laboral, que PalmaActiva difondrà i posarà a l’abast dels seus usuaris.

Coordinadora

La Coordinadora Balear de Persones amb Discapacitat és una entitat d’àmbit autonòmic sense ànim de lucre fundada l’any 1978 i declarada d’utilitat pública des de l’any 1986. El seu objectiu principal és la normalització del dia a dia de les persones amb alguna discapacitat per tal d’aconseguir la seva plena integració educativa, laboral i social. La Coordinadora Balear de Persones amb Discapacitat està integrada per 33 associacions que representen a persones amb diferents tipus de discapacitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.