Alumnes de Sant Josep Obrer guanyen el 1r premi del concurs PalmaActiva als millors projectes empresarials d’estudiants

Aquest certamen és un concurs d’idees empresarials per a centres escolars i aquest any ha celebrat la desena edició

Alumnes de Sant Josep Obrer han guanyat avui 22 de novembre el primer premi del concurs PalmaActiva als millors projectes empresarials per a estudiants. El guardó consisteix en un val de 2.300 euros per a material tecnològic per als estudiants i 1.000 euros per al centre. El seu projecte és una xarxa social per a persones amants dels animals. El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Jordi Vilà, ha lliurat avui els guardons acompanyat del gerent de PalmaActiva, Miquel Carranza, de la directora general d’Ocupació, Gabrielle Ripoll, i de la directora general de Mercats i Fires, Magalí Utrilla.

El concurs ha arribat aquest any a la desena edició. Aquest certamen és un concurs d’idees empresarials per a centres escolars en el qual s’analitza una idea de negoci per mitjà d’un pla d’empresa. El certamen té com a principal objectiu recolzar i difondre la cultura emprenedora entre l’alumnat dels centres educatius de Palma.

Aquest any han participat al concurs  alumnes dels centres Sant Josep Obrer i Escola EDIB. Aquests centres han presentat a la fase final de premis 7 projectes.

Vilà assenyala que aquest concurs té com a objectiu “estimular la posada en marxa d’iniciatives empresarials, millorar la capacitació dels futurs emprenedors i fomentar la cultura emprenedora a Palma”.

Més informació: https://bit.ly/3UdNPPr