Al 2018 superam per primera vegada les 300.000 sessions a la web

El 2018, el lloc web de l’Agència de Desenvolupament Local va créixer en més del 20% en sessions i en més del 15% en usuaris.

Al 2018 superam per primera vegada les 300.000 sessions a la web
Al 2018 superam per primera vegada les 300.000 sessions a la web
Informe complet
La web de PalmaActiva va superar l’any passat les 300.000 sessions. Segons Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, “l’activitat s’ha incrementat en més del 20% respecte a l’any anterior i també creixem a totes les xarxes socials a on tenim presència: Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram, Youtube i Pinterest”.

Al 2018, la web de l’Agència de Desenvolupament Local va augmentar tant els usuaris recurrents com els nous. “L’activitat es va incrementar en més del 15%; el número de persones que ens visiten per primera vegada s’incrementa en més de 7.000 cada any”.

“Al 2018 hem augmentat el número de pàgines vistes: estam prop del milió de pàgines vistes a l’any, una fita que volem aconseguir al 2020”, assegura la regidora.

El 2018, les pàgines més visitades a la web de PalmaActiva van ser: la pàgina inicial, la pàgina d’ofertes de feina, la pàgina d’ofertes de feina del sector públic i la pàgina general de cursos de formació.

Facebook segueix com la principal font de tràfic social cap a la web, seguit a molta distància per Twitter, que tot i això segueix creixent. Instagram i Linkedin són les xarxes a les qual PalmaActiva va créixer més el 2018.

“L’ús del telèfon mòbil per accedir a la web segueix una tendència clarament creixent. Ordinador i tablet descendeixen en quantitat d’accessos, tot i que l’ordinador continua com a mitjà principal”, explica Adrover.

El 2018 es va confirmar la tendència de que el públic de PalmaActiva és majoritàriament femení i que, a més, aquesta diferència es manté i va creixent lleugerament al llarg del temps.

Pel que fa als rangs d’edat, s’observa la tendència a perdre públic jove (de 18 a 34 anys) en benefici del públic major de 35, i el descens més acusat es veu en la sèrie de les persones menors de 24 anys.

PalmaActiva treballa 5 xarxes socials: Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram i Youtube. Segons Adrover, “en general seguim creixent a totes les xarxes socials. Comparant amb altres entitats dedicades al desenvolupament local i introduïnt correccions respecte a l’àmbit d’actuació, estem al pòdium nacional de les xarxes socials a on tenim presència”.

L’equip tècnic de PalmaActiva destaca que el 2018 es va introduir el protocol de seguretat HTTPS a tots els llocs web; es van adaptar tots els llocs web al nou Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea; es va millorar la seguretat de l’entorn web per fer front a atacs externs; es va millorar la usabilitat reduint clics per a l’usuari i es va optimitzar la visualització a dispositius mòbils.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.