PalmaActiva selecciona personal per a Globalia Call Center, que ofereix 15 llocs de feina

La jornada de selecció tindrà lloc el proper dilluns 17 d’octubre a la seu de l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Palma

 

PalmaActiva realitzarà el proper dilluns 17 d’octubre una jornada de selecció de personal per a l’empresa Global Call Center. L’empresa necessita incorporar 15 persones per a treballar com a agents d’atenció al client.

Les persones que compleixin els requisits demandats per l‘empresa i que vulguin accedir a les entrevistes de feina s’han de preinscriure mitjançant la página web de PalmaActiva des del link https://web.palmaactiva.com/jornada-de-seleccio-de-globalia/

Les jornades de selecció són una iniciativa de PalmaActiva on es facilita el contacte directe entre persones que cerquen feina i els responsables de recursos humans d’empreses que busquen personal.

Jordi Vilà, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, explica que durant aquesta jornada de selecció PalmaActiva donarà suport a Globalia Call Center durant totes les fases del procés: donant difusió de l’oferta a les xarxes socials, fent la primera selecció segons el currículum i citant les persones seleccionades. A més, cedeix un espai per poder realitzar les entrevistes.

Enguany PalmaActiva ja ha realitzat 9 jornades de selecció de personal, en les quals s’han ofert prop de 900 llocs de treball i gràcies a les quals s’han pogut fer 1.290 entrevistes de feina.

Més informació de les jornades de selecció:

https://web.palmaactiva.com/es/empresa/buscar-trabajadores/jornadas-de-seleccion/