10 persones han trobat feina gràcies a un programa de PalmaActiva de recerca col·laborativa de feina

Durant 3 mesos les persones participants han reforçat les seves  competències i han millorat les seves habilitats digitals per fer front amb èxit al nou mercat laboral

10 persones han trobat feina gràcies al programa de PalmaActiva “Activa el teu potencial”, un projecte gratuït d’orientació laboral per cercar feina en equip. A aquest programa, durant 3 mesos, s’han treballat de manera grupal i col·laborativa competències vinculades a la millora de l’empleabilitat.

En total, 23 persones en atur (18 dones i 5 homes, d’entre 20 i 63 anys d’edat), de diferents nivells formatius i trajectòries laborals, han participat a la iniciativa. Amb l’assessorament i l’acompanyament de l’orientadora Lola Romillo, han realitzat un complet calendari d’activitats per reactivar i optimitzar la recerca de feina.

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, explica que PalmaActiva aposta per aquest tipus de programa perquè tenen un índex d’inserció elevat: “ A més d’aquestes 10 persones que han trobat feina, 4 han reprès la seva formació; a més, alguns participants ara estan fent entrevistes, esteim segurs que d’aquí poc molts més s’hauran incorporat al mercat laboral”.

Lola Romillo, la “coach” de PalmaActiva que dirigeix el programa, destaca que a aquests tipus de programes, “les persones participants surten amb una nova actitud i nous coneixements que els permeten afrontar la recerca activa de feina amb més garanties”.

Romillo explica que aquest programa ha destacat per l’excel·lent clima emocional i per la feina en equip, “hi ha hagut un gran esperit de col·laboració”. La “coach” afegeix que les persones participants han fet tallers per compartir els seus coneixements, per desenvolupar les habilitats de comunicació i per superar la por a xerrar en públic. “Les persones que han arribat al final de l’itinerari continuaran fent feina com a equip per seguir col·laborant i superant barreres”, destaca.

https://www.facebook.com/Palmaactiva2021