Visita del regidor de Promoció Econòmica i Ocupació al Centre d’Empreses de PalmaActiva

Rodrigo Romero ha pogut conèixer de primera mà les opinions i necessitats de les persones emprenedores instal·lades a aquest espai.

Visita del regidor de Promoció Econòmica i Ocupació al Centre d’Empreses de PalmaActiva
El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació Rodrigo Romero ha visitat el Centre d’empreses de PalmaActiva, un espai format per 17 locals, 7 despatxos, un coworking i el Quiosc.

Durant la visita, Romero que ha estat acompanyat per l’equip directiu de PalmaActiva, ha pogut xerrar amb les persones emprenedores que fan feina al coworking i a alguns dels locals del Centre d’Empreses. “Aquestes trobades informals han estat molt interessants perquè ens han permès conèixer de primera mà la realitat d’aquestes empreses que comencen, hem pogut intercanviar impressions i prendre nota de les millores que ens han suggerit”, diu el president de PalmaActiva.

Romero explica que seguint en la línea dels darrers anys, “els 17 locals i 7 despatxos que tenim estan ocupats al 100%, el que demostra que tant la situació com el preu que oferim és atractiu per a les empreses que comencen”. “Vull animar els emprenedors a presentar sol·licituds per poder instal·lar-se als nostres locals, despatxos i coworking, la llista d’espera per accedir als locals i despatxos s’ordena per puntuació i gràcies a la rotació de les empreses estem oferint locals a més del 70% dels projectes que volen venir en un període inferior a 6 mesos”, ha afegit el regidor.

Centre d’Empreses

El centre d’empreses de PalmaActiva està format per 17 locals a peu pla de carrer, 7 despatxos i un coworking amb 20 llocs de feina.

Les principals avantatges del centre d’empreses de PalmaActiva són:
• Preus competititus.
• La seva ubicació al centre de Palma.
• Els despatxos i coworking ofereixen serveis com internet, neteja, climatització…
• Possibilitats de col·laboració i “networking” entre empreses de diferents perfils.

Les sol·licituds per instal·lar-se al centre d’empreses de PalmaActiva es poden presentar durant tot l’any en una convocatòria permanentment oberta que permet llista d’espera.

Poden formar part del centre d’empreses de PalmaActiva projectes empresarials sobre qualsevol activitat que sigui lícita i que siguin d’economia creativa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.