Tres Cultura presenta les Passejades Gastronòmiques al quiosc de PalmaActiva de la plaça de l’Olivar

Aquests dies presentaran el nou web www.passejadesgastronòmiques.com i faran un avanç de la programació de tardor

Palma, 19 de juliol de 2017.- Durant el mes de juliol el quiosc de la plaça de l’Olivar ha estat reservat a dones emprenedores o empresàries que vulguin exposar i testar els seus productes/serveis sense cap cost per a elles.

Dins aquest programa, del 19 al 22 de juliol (de 10 a 14 h), el quiosc de PalmaActiva acollirà Tres Cultura, una empresa de dues dones, Mari Pau Ruiz i Tina Codina, amb una trajectòria de 20 anys realitzant projectes, accions i investigacions culturals.

Tres Cultura presenta al quiosc de PalmaActiva un projecte que estan desenvolupant des d’octubre de 2016: les Passejades Gastronòmiques. Amb aquest projecte han realitzat tota una sèrie d’investigacions sobre el patrimoni gastronòmic local, al qual donen difusió a través d’itineraris dissenyats per la historiadora i guia oficial Maite Aparicio i a partir de taller gastronòmics en col·laboració amb prestigiosos cuiners especialitzats en receptes històriques com són Tomeu Arbona del Fornet de la Soca, i Toni Pinya, o amb especialistes com el reboster Pau Llull del Forn Fondo.

“El coneixement del patrimoni gastronòmic material i immaterial es fa a partir de passejades pel territori comentades que de moment ens han fet descobrir convents, comerços, restaurants i espais que ens transporten a les nostres tradicions culinàries, contextualitzant la ruta amb els aspectes històrics i que es complementen amb tasts i tallers gastronòmics que fan entendre els gusts i les elaboracions de cada moment”, afirmen Mari Pau i Tina.

Aquests dies presentaran al quiosc de PalmaActiva el nou web de les Passejades Gastronòmiques www.passejadesgastronòmiques.com, faran un avanç de la programació de tardor i desenvoluparan un “Taller d’arqueologia gastronòmica per a ignorants”, on mostraran com fer panades d’estiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.