Torna aquest cap de setmana la Fira de Son Ferriol

L’Associació d’Indústria i Comerç de Son Ferriol organitza la vint-i-vuitena edició d’aquest esdeveniment, en el qual hi haurà més d’un centenar de parades

 

El coordinador general de l’àrea de Promoció Econòmica i Ocupació, Miquel Capó, el director general de Comerç, Fabrizio di Giacomo, el president de l’Associació d’Indústria i Comerç de Son Ferriol, Miquel Toni Vidal, i altres representants de l’Associació i de l’AAVV de Son Ferriol han presentat avui la XXVIII edició de la Fira de Son Ferriol, que es farà aquest diumenge dia 12, després de dos anys sense celebrar-se per mor de la pandèmia.

L’Associació d’Indústria i Comerç de Son Ferriol s’encarrega, un any més de l’organització d’aquest esdeveniment, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Palma, mitjançant l’àrea de Promoció Econòmica i Ocupació.

Després d’aquesta aturada forçosa, la fira torna respectant al màxim les activitats i ubicacions que eren habitual dins el nucli urbà de Son Ferriol. En total hi haurà més d’un centenar de parades que inclouen maquinària agrícola, exposició d’animals, parades de venda d’alimentació, artesania i d’altres, així com propostes infantils i juvenils.

El programa d’activitats comença aquest divendres capvespre amb un concert solidari a càrrec del “Cor Ciutat de Mallorca” per recaptar fons en benefici d’Ucraïna.

Dissabte horabaixa es faran diversos tallers al casal de barri, mentre que a la plaça del Prevere Bartomeu Font hi haurà animació infantil, demostració de karate, exhibició de ball, batucada i un mercat nocturn.

La fira arrancarà diumenge a les 9:30 amb activitats d’educació canina entre les quals trobem demostracions, xerrades-exhibició, demostració d’intervenció assistida amb cans i pastura. Així mateix, a les 10 es farà una missa solemne a la parròquia de Sant Antoni Abat i a les 10:30 tindrà lloc el segon concurs morfològic de pastor mallorquí “ca de bestiar” i el concurs “Jocs i manejos de doma espanyola”.

Els visitants podran recórrer la fira que se situarà al llarg dels carrers de la barriada i que s’inaugurarà oficialment a les 11 h i que comptarà amb una cercavila de Sant Antoni i els dimonis. Hi haurà una mostra de ball de bot al llarg del seu recorregut, cercaviles amb batucada, una exposició de pintura al casal de barri, classes magistrals, mostres de ball i música en viu a càrrec de la banda “Sa nostra terra”.

Miquel Capó, coordinador general de l’àrea de Promoció Econòmica i Ocupació ha destacat el fet que aquesta fira neixi per l’empenta de l’Associació d’Indústria i Comerç de Son Ferriol i del teixit comercial, empresarial i social de Son Ferriol: “Des de PalmaActiva donem el suport logístic i la coordinació, però sens dubte aquesta fira neix per l’esforç de tot Son Ferriol que, una vegada més, aconseguirà organitzar un esdeveniment que atraurà gent de tota l’illa”.

Per part de l’Ajuntament la col·laboració es concreta tramitació de permisos d’ocupació de la via pública, servei de reforç de neteja d’EMAYA, cessió de tanques per delimitar l’espai, reforç de seguretat, actuació de la banda de música de Son Ferriol i difusió publicitària de la fira, entre d’altres.

Per tal de facilitar l’arribada i aparcament a totes aquelles persones que visitin la fira amb cotxe particular, des de l’organització enguany es promourà l’aparcament a Son Llàtzer, arribant fins a aquest nucli urbà a través d’una llançadora de l’EMT.