PalmaActiva dona suport a la campanya de Pimeco “El comerç surt al carrer” per dinamitzar i revitalitzar l’activitat comercial

Des del passat 23 de maig i fins al 5 d’octubre, els comerciants adherits de la plaça Major i de l’avinguda d’Antoni Maura poden treure els seus productes al carrer

PalmaActiva dona suport a la campanya “El comerç surt al carrer” que promou la patronal del comerç Pimeco. Aquesta campanya de dinamització comercial de Pimeco pretén fer més visible el petit comerç local i donar-lo a conèixer principalment al públic visitant.

La campanya d’enguany es desenvolupa a dos indrets diferents –plaça Major i avinguda d’Antoni Maura–, entre els dies 23 de maig i 5 d’octubre. A la plaça Major l’horari autoritzat és de 10 a 21 hores dilluns, dimarts i dimecres, i a l’Avinguda Antoni Maura l’horari serà de 10 a 23 hores dilluns, dimarts i dimecres.

Segons Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, “des de PalmaActiva continuarem autoritzant aquesta activitat si les patronals ens ho demanen perquè ajuda a reactivar el comerç i a dinamitzar la nostra ciutat”.