Reunió del Consell Rector de PalmaActiva

El Consell Rector ha aprovat avui la participació de PalmaActiva en els programes SOIB 30 Formació i Ocupació i SOIB Jove Formació i Ocupació i l’adjudicació del segon període d’Ajudes al petit comerç.

El Consell Rector de PalmaActiva ha aprovat avui en reunió ordinària la participació de l’Agència de Desenvolupament Local als programes SOIB 30 Formació i Ocupació i SOIB Jove Formació i Ocupació. Mitjançant aquests programes, l’Ajuntament contractarà 30 alumnes-treballadors i 8 professionals.

Gràcies als projectes “Palma Xapa i Mecànica III” i “Palma Micromachine II”, del programa SOIB 30 Formació i Ocupació, PalmaActiva contractarà 20 alumnes treballadors que es formaran per obtenir certificats de professionalitat d’operacions auxiliars de manteniment de carrosseria i d’electromecànica de vehicles i de d’operacions auxiliars de muntatge i manteniment de sistemes microinformàtics. Els programes tenen una durada de 9 mesos i s’adrecen a persones majors de 30 anys.

El projecte “Palma Xapa i Mecànica III” comptarà amb un pressupost total de 144.771,09€, dels quals 143.204,97 seran subvencionats pel SOIB. El projecte “Palma Micromachine III” comptarà amb un pressupost total de 155.649,20€, dels quals 154.038,78 seran subvencionats pel SOIB.

Per altra banda, gràcies a la convocatòria de subvencions del programa SOIB Jove Formació i Ocupació, PalmaActiva, mitjançant el projecte “Palma Web II”, contractarà 10 alumnes treballadors durant 9 mesos. Aquest programa s’adreça a persones joves en situació d’atur majors de 16 anys i menors de 30 anys. Els alumnes treballadors obtindran una certificat de professionalitat de disseny i confecció de pàgines web. El projecte “Palma Web II” comptarà amb un pressupost total de 139.748,98 € dels quals 138.192,59 euros seran subvencionats pel SOIB.

Durant la reunió, el Consell Rector de PalmaActiva també va aprovar l’abonament de les subvencions de comerç del segon període de sol·licituds de l’any 2017. Durant aquest segon període, es presentaren 70 peticions per rebre aquests ajuts, dels quals s’han concedit 24 per un valor de 49.871,97 euros. En total, l’àrea de Comerç de PalmaActiva ha concedit aquest any 41 subvencions per valor de 86.372,22 euros.

Adrover va destacar la quantitat de sol·licituds que es van presentar el segon termini de subvencions, fins a 70, fruit de la gran feina de difusió que s’ha fet des de l’àrea de Comerç amb la col·laboració del personal del programa SOIB Visibles Palma Informa.

A més de la presidenta de PalmaActiva, a aquesta sessió ordinària del Consell Rector de PalmaActiva han assistit els següents vocals: Francisco Ducrós, coordinador general de Turisme, Comerç i Treball; Susana Rincón, directora general de Treball i gerent de PalmaActiva; Pepa Peláez, directora general de Comerç; Catalina Trobat, coordinadora general de Benestar i Drets Socials; Joaquin de María de Participació Ciutadana, Javier Bonet del Grup Municipal del PP, Marc Pérez del Grup Municipal Ciudadanos, Xisco Canet i Maribel González. També han acudit a la reunió el president de la Federació d’Associació de Veïns de Palma Joan Forteza i la secretària delegada Esther Rotger.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.