Reunió del Consell Rector de PalmaActiva

El Consell Rector de PalmaActiva ha aprovat l’abonament de 21 subvencions de comerç del primer període d’avaluació per valor 37.000 euros. També s’ha acordat aprovar el pagament de 19.900 euros de les subvencions que van sol·licitar 39 establiments emblemàtics.

Reunió del Consell Rector de PalmaActiva
Avui ha tingut lloc la segona reunió d’aquesta legislatura del Consell Rector de PalmaActiva, que ha presidit el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació Rodrigo Romero.

Durant la reunió d’avui el Consell Rector de PalmaActiva ha aprovat l’abonament de 21 subvencions de comerç del primer període d’evaluació per valor 37.000 euros.

De les 21 sol·licituds aprovades el primer període, 8 pertanyen a comerços com papereries, botigues de calçat, merceries, copisteries…; 4 a comerços de venda de productes alimentaris; 3 a establiments de restauració; 3 a instituts de bellesa; 2 a perruqueries i 1 a un taller artesanal.

Les línees de subvenció més sol·licitades han estat: renovació i millora tecnològica (12); disseny per a la millora de la imatge (4), insonorització de l’establiment (3); retolació (2); seguretat (2) i adquisició de sistemes de reciclatge (2).

També s’ha acordat aprovar el pagament de 19.900 euros de les subvencions que van sol·licitar 39 establiments emblemàtics. Per categories, 17 establiments són de la categoria 1B, 9 de la 2 i 13 de la 3.

També han assistit a la reunió d’avui la regidora de Seguretat Ciutadana Joana Maria Adrover, el regidor d’Educació i Política Lingüística Llorenç Carrió; el regidor Julio Martínez; la regidora Sandra Barceló; el coordinador de Promoció Econòmica i Ocupació Miquel Àngel Capó; la gerent de PalmaActiva Susana Rincón; la directora general de Mercats Maria Antònia Comas; el director general de Comerç Fabrizio de Giacomo; la directora general de Qualitat Ana María Núñez; Auba Vanrell d’UGT i l’expert Ciriaco García.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.