Presentació del programa de foment de l’emprenedoria Explorer ‘Joves amb Idees’, que promouen PalmaActiva, UIB i Banco Santander

A les Illes Balears, Explorer compta amb el suport de la Universitat de les Illes Balears (UIB) i de l’agència de desenvolupament local PalmaActiva.

Presentació del programa de foment de l'emprenedoria Explorer ‘Joves amb Idees’, que promouen PalmaActiva, UIB i Banco Santander
Presentació del programa de foment de l’emprenedoria Explorer ‘Joves amb Idees’, que promouen PalmaActiva, UIB i Banco Santander
Ahir per la tarda va tenir lloc a la UIB la presentació d’Explorer ‘Joves amb Idees’, un programa de foment de l’emprenedoria que impulsa el talent jove i la generació de projectes innovadors en un entorn digital, obert i col·laboratiu. A les Illes Balears, Explorer compta amb el suport de la Universitat de les Illes Balears (UIB) i de l’agència de desenvolupament local PalmaActiva.

La regidora de Turisme, Comerç i Treball Joana Maria Adrover; el rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet; el director de Banca Institucional de Banc Santander, Bartomeu Canals; Bernadí Seguí, president de SECOT; i representants dels guanyadors de l’any passat, l’start up TrustIn, van donar la benvinguda als 26 participants seleccionats, que representen a 20 projectes.

Aquesta iniciativa, impulsada pel Banc Santander a través de Santander Universidades, i coordinada pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE), representa l’evolució de Santander Yuzz, un programa que en les seves vuit edicions ha potenciat els projectes de més de 4.200 joves i ha generat centenars d’empreses a tot el país.

Els seleccionats podran beneficiar-se de l’accés a l’Explorer Space, un centre de cotreball de gran rendiment on desenvoluparan les seves idees de manera col·laborativa, es connectaran amb altres emprenedors i rebran assessorament i formació d’una xarxa de més de 200 experts en innovació i models de negoci.

Tots els participants comptaran amb el seguiment personalitzat d’un empresari sènior, procedent del Voluntariat Sènior d’Assessorament Empresarial (SECOT), que farà les funcions de tutor i els guiarà en el desenvolupament del seu projecte empresarial.

En acabar els cinc mesos de formació i ideació, l’autor del projecte més ben valorat del nostre Explorer Space viatjarà, juntament amb altres cinquanta emprenedors de tot el país, a Silicon Valley (Califòrnia, EUA), el referent mundial en innovació i emprenedoria, on rebran classes magistrals en empreses tecnològiques punteres, assessorament en internacionalització i contacte amb inversors. A més, els tres millors projectes rebran 30.000, 20.000 i 10.000 euros per accelerar el seu desenvolupament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.