PalmaActiva contracta 45 joves durant 7 mesos en el marc del programa SOIB Jove – Qualificats Entitats Locals

Aquest programa està finançat amb fons del SOIB, del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i té el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE)

PalmaActiva contracta 45 joves durant 7 mesos en el marc del programa SOIB Jove - Qualificats Entitats Locals
PalmaActiva contracta 45 joves durant 7 mesos en el marc del programa SOIB Jove – Qualificats Entitats Locals
El batle de Palma Antoni Noguera, la regidora de Turisme, Comerç i Treball Joana Maria Adrover i el director del SOIB Pere Torrens han donat avui la benvinguda als 45 treballadors que ha contractat PalmaActiva mitjançant el programa SOIB Jove – Qualificats Entitats Locals. Aquest programa està finançat amb fons del SOIB, del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i té el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE). El pressupost del projecte de PalmaActiva és de 791.605,01 euros.

Aquesta iniciativa del SOIB, i que coordina PalmaActiva a l’Ajuntament de Palma, dóna una oportunitat laboral a persones amb titulació universitària o formació professional de grau superior. A més de la titulació, per participar al programa els joves han de ser majors de 18 anys i menors de 30 anys i estar inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Els joves es van incorporar a fer feina a diverses àrees de l’Ajutament els passats dies 18 i 21 de desembre, i tenen un contracte de pràctiques a jornada completa.

Algunes de les feines que faran els joves d’aquest programa són:
• Fer campanyes de sensibilització envers el petit comerç a les escoles de Palma.
• Assessorament a l’Oficina Antidesnonaments.
• Realitzar un pla per controlar les plagues urbanes.
• Fer un diagnosi dels habitatges socials de Camp Redó (tinènça, composició familiar…).
• Elaborar un projecte de manteniment dels camps de fútbol i dels espais exteriors de l’IME.
• Realitzar un projecte pedagògic per als patis de les escoletes del Patronat Municipal.
• Classificar el fons d’art i elaborar guies de lectura i guies didàctiques de la biblioteca Ramon Llull.
• Realitzar tasques de catalogació, conservació i restauració a Can Balaguer.

Antoni Noguera, batle de Palma, ha agraït al SOIB i a PalmaActiva la seva feina perquè aquest programa sigui viable. “Gràcies a aquest projecte els joves de Palma podeu tenir una primera oportunitat laboral a la vostra ciutat, per a nosaltres és molt important que pogueu aplicar el vostre coneixemen per millorar Palma”, ha afirmat el primer edil. El batle ha dit també als joves: “Deixareu una llavor a Palma, perquè les millores que farem sempre estaran vinculades a la vostra feina”.

Per la seva banda, Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, ha destacat que gràcies al programa del SOIB Joves Qualificats aquesta legislatura 88 joves han pogut tenir una experiència laboral. “Gràcies a vosaltres millorarem els serveis que l’Ajuntament de Palma dóna als ciutadans; segur que aquesta aventura que començam junts acabarà molt bé en benefici de tots”, ha dit la presidenta de PalmaActiva.

Pere Torrens, director del SOIB, ha afirmat que el programa SOIB Jove és una mostra de què la col·laboració institucional funciona. Torrens ha afegit que gràcies a aquest programa i amb una inversió de més de 20 milions d’euros, 1.080 joves han pogut tenir una oportunitat laboral: “La primera experiència laboral marca, i gràcies a la que aconseguireu mitjançant aquest programa podreu posar en marxa les vostres habilitats i competències”.

A l’acte també han assistit per part de l’Ajuntament Susanna Moll, regidora d’Educació i Esports; Adrián García, regidor d’Economia, Hisenda i Innovació; Mercè Borràs, regidora de Benestar i Drets Socials; Aligi Molina, regidor d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics; Aurora Jhardi, regidora de Funció Pública i Govern d’Interior; Francisco Ducrós, coordinador general de Turisme, Comerç i Treball; Josep Maria Rigo, coordinador general d’Ecologia; Patricia López, coordinadora de Mobilitat; i Susana Rincón, directora general de Treball i gerent de PalmaActiva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.