PalmaActiva signa un acord de col·laboració amb Vertitex

Aquesta empresa d’energies renovables s’uneix a la Xarxa Activa d´Empreses de PalmaActiva

La regidora d’Economia i Comerç, Lupe Ferrer, i el CEO de l’empresa Vertitex, Juan Antonio Cañellas, han signat un protocol de col·laboració mitjançant el qual aquesta empresa s’adhereix a la Xarxa Activa d’Empreses de PalmaActiva. També hi ha assistit a la firma Juan Antonio Tormo, director general d’Autònoms de l’Ajuntament de Palma, i Leo Martínez, gerent de l’empresa. PalmaActiva promou aquesta Xarxa Activa d’Empreses per fomentar la col·laboració publicoprivada per al foment de l’ocupació, la formació i l’emprenedoria, destaca l’edil.

Vertitex és una empresa de Palma especialitzada en la instal·lació, comercialització i distribució d’energies renovables a les Balears. Gràcies a aquest conveni, Vertitex participarà en diverses activitats promogudes per PalmaActiva (trobades empresarials, visites de grup i conferències, congressos, seminaris, etc.).

La Xarxa Activa d’Empreses té per finalitat dur a terme mesures d’actuació al voltant de l’ocupació, la formació i l’emprenedoria, i, en general, accions que puguin millorar el desenvolupament local i el posicionament de les persones al mercat laboral; i col·laborar en la incorporació al mercat de treball de persones en edat laboral especialment vulnerables, com els joves i les persones més grans de 45 anys.