PalmaActiva amplia “Comerç i Escola” a centres de secundària

PalmaActiva Comerç i Escola

Comerç i Escola és un projecte ideat per ajudar a que els joves de Palma descobreixin el comerç de proximitat, tradicional i de barri

PalmaActiva ha ampliat el projecte “Comerç i Escola” a centres de secundària. La regidora d’Economia i Comerç, Lupe Ferrer, i el director general de Comerç, Toni Fuster, es van apropar a l’IES Arxiduc per veure com es desenvolupa aquesta iniciativa.

Lupe Ferrer, edil de Comerç, explica: “Aquest projecte ens sembla molt interessant i hem apostat per ampliar-lo també a centres de secundària, de moment participaran l’IES Arxiduc i l’IES Son Rul·lan”. “Gràcies a “Comerç i Escola” els centres educatius i els joves tenen l’oportunitat de conèixer i repensar el comerç de proximitat i elaborar criteris per consumir de manera activa, crítica i responsable”, explica Ferrer.

Amb aquesta iniciativa, PalmaActiva vol aconseguir que la població més jove faci en el futur les seves compres al petit comerç, i això requereix com a passa prèvia que la joventut conegui aquest comerç, el tingui identificat, distingeixi l’oferta, sàpiga on estan ubicats els comerços tradicionals, tingui present els valors que aporten.

Les patronals PIMECO i AFEDECO donen suport a aquesta iniciativa i han expresat la seva satisfacció perquè també hi participin des d’aquest any centres de secundària, la presidenta de PIMECO Carolina Domingo es va apropar també a l’IES Arxiduc per veure el funcionament d’una de les sessions.

Aquest projecte s’adreça a alumnes de 4t, 5è i 6è  de  centres educatius de Primària i d’instituts de secundària i cicles formatius. Gràcies a “Comerç i Escola”, personal tècnic de PalmaActiva apropa el comerç de proximitat als més joves de manera amena i didàctica.

Principals objectius:

  • Diferenciar entre comerç de proximitat i gran superfície comercial.
  • Conèixer les idees prèvies dels alumnes respecte al comerç.
  • Apropar als alumnes al petit comerç.
  • Conèixer els comerços de la barriada.
  • Sensibilitzar sobre la importància del petit comerç i dels seus beneficis.
  • Afavorir l’esperit creatiu dels infants.

Més info a https://web.palmaactiva.com/es/empresa/comercio/dinamizacion-comercial/