PalmaActiva renova la certificació de la seva Carta de Serveis

PalmaActiva renova la certificació de la seva Carta de Serveis
PalmaActiva renova la certificació de la seva Carta de Serveis
PalmaActiva ha renovat recentment la seva Carta de Compromisos. Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, destaca que “tots els nostres serveis han superat satisfactòriament l’auditoria de seguiment de l’entitat de certificació AENOR en base a la norma UNE 93200”. La presidenta de PalmaActiva destaca que la satisfacció pels cursos de més de 10 hores és superior a 8 en prop del 90% dels casos. Adrover assenyala que aquests bons resultats s’han obtingut gràcies a la feina i implicació dels treballadors i treballadores de PalmaActiva.

Les cartes de compromisos són documents a través dels quals l’Ajuntament informa la ciutadania sobre els serveis prestats i sobre els compromisos de qualitat en la seva prestació. Les cartes de compromisos suposen una important eina de gestió, millora i comunicació cap a la ciutadania i un exercici de transparència, atès que es publiquen mensualment al web els resultats de compliment dels indicadors.

Els compromisos de qualitat de PalmaActiva, renovats el 2017, són:

1. Es respondrà el 80% dels correus electrònics que demanen informació a través de la plataforma web en un termini màxim de 3 dies laborables des de la data en què es rebi el correu. En el 20% restant, es donarà la informació en un termini màxim de 4 dies laborables.
2. Es podrà fer la inscripció del curs 24 hores al dia tots els dies de l’any durant el període d’inscripció.
3. Al 100% dels cursos de 10 hores o més que obtinguin una valoració global inferior a 8 punts s’establirà una acció correctiva.
4. El 80% dels usuaris dels cursos de 10 hores o més valorarà amb una puntuació igual o superior a 8 la qüestió relacionada amb la valoració global del curs. El 20% restant no el valorarà amb una puntuació inferior a 5 punts.
5. El 100% de les empreses que sol·liciten treballadors a PalmaActiva per la web obtindran una primera resposta en un termini màxim de 2 dies laborables (comptats des de l’endemà de la recepció de la sol·licitud).
6. El 90% de les primeres entrevistes a les persones sol·licitants d’orientació laboral es farà abans de 7 dies laborables des de la sol·licitud del servei (comptats des de l’endemà a la recepció de la sol·licitud). El 10% restant no superarà els 10 dies laborals.
7. El 80% dels usuaris del projecte de orientació laboral a majors de 45 anys (Canvas) valorarà amb una puntuació igual o superior a 8 la qüestió relacionada amb la valoració global de l’activitat. El 20% restant no el valorarà amb una puntuació inferior a 5 punts.
8. El 90% de les empreses que sol·liciten els serveis prestats pel Centre d’Empreses de PalmaActiva (utilització d’espais) seran entrevistats en un termini màxim de 3 dies laborables (comptats des de l’endemà a la recepció de la sol·licitud).
9. El 100% de les sol·licituds dirigides a Palma Film Office obtindran una primera resposta en un termini màxim de 3 dies laborables (comptats des de l’endemà a la recepció de la sol·licitud).
10. El 80% dels usuaris de l’Itinerari Emprenedor (Canvas i Activa el teu Pla) valorarà amb una puntuació igual o superior al 8 la satisfacció global de l’activitat.
11. Es contestaran les queixes en un temps inferior a 10 dies laborables.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.