PalmaActiva posarà en marxa dos trampolins d’ocupació

Palma, 13 de febrer de 2018.- Aquesta setmana ha tingut lloc una sessió extraordinària del Consell Rector de PalmaActiva, que ha aprovat posar en marxa dos trampolins d’ocupació, una iniciativa d’inserció laboral per a persones en situació d’atur que potencia les xarxes de suport.

Segons Susana Rincón, gerent de PalmaActiva: “Aquests “Trampolins d’Ocupació i Emprenedoria Social” tenen com a objecte la millora d’empleabilitat de persones en situació d’atur, és una eina d’inserció laboral per als col·lectius que tenen més dificultat per accedir al mercat laboral que tracta la recerca d’ocupació des d’un enfocament diferent i com a alternativa a les polítiques d’inserció  laboral desenvolupades fins al moment”.

Rincón destaca que aquests dos trampolins es financen amb recursos propis de PalmaActiva i que un dels projectes serà per a demandants d’ocupació majors de 45 anys i l’altre serà intergeneracional, per a persones d’entre 30 i 60 anys.

 

Formació nàutica

 Desprès dels bons resultats obtinguts els darrers anys amb la formació nàutica, el Consell Rector de PalmaActiva d’avui també ha aprovat dur a terme una nova edició del projecte Navega, que comptarà amb un pressupost màxim de 70.710 euros.

La formació que oferirà PalmaActiva en aquest sector serà:

  • 2 cursos de formació bàsica en seguretat
  • 2 cursos de formació bàsica en protecció marítima
  • 2 cursos de formació en vaixells de passatge
  • 3 cursos de formació en embarcacions de supervivència i bots de rescat no ràpids
  • 1 curs de formació en mariner de pont.

 

XVI Premis projectes empresarials

Així mateix, el Consell Rector ha donat el seu vistiplau a la XVI edició dels premis PalmaActiva als millors projectes empresarials, un concurs que té com a objectiu detectar noves iniciatives empresarials i estimular-ne la posada en marxa, millorar la capacitació dels futurs emprenedors i fomentar la cultura emprenedora a Palma.

Com a novetat a l’edició d’enguany, la formació serà de caràcter voluntari; amb un programa formatiu adaptat a la creació de noves empreses, especialment dirigit a PIMES i microempreses.

Els premis principals són:

  • 5.000€ per al millor projecte empresarial
  • 2.500€ per al millor projecte d’economia social
  • 2.000€ per al millor projecte de dones emprenedores.

A més, cada projecte guanyador tindrà accés al  South Summit Espanya 2018, el principal esdeveniment per a emprenedors que es celebra a l’estat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.