Fira d’estocs de l’Associació de Comerciants del carrer Velázquez

Gràcies a aquesta iniciativa, que promou aquesta associació i a la qual dóna suport PalmaActiva, el comerç pot surtir al carrer.

Fira d’estocs de l’Associació de Comerciants del carrer Velázquez
Fira d’estocs de l’Associació de Comerciants del carrer Velázquez
Avui i el proper 23 de febrer tindrà lloc una Fira d’estocs promoguda per l’Associació de Comerciants del carrer Velázquez i a la qual dóna suport l’àrea de Comerç de l’Ajuntament de Palma. La fira serà al carrer Caçador entre les 10h i 14h.

Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball de l’Ajuntament de Palma, afirma que “des de l’Ajuntament oferim la nostra col·laboració a aquesta iniciativa com a exemple de suport al teixit del comerç tradicional de la ciutat”.

Durant la fira els establiments tenen l’ocasió de vendre productes i mercaderies que esdevenen excedents de la temporada anterior, amb la qual cosa poden donar sortida a tot allò que no s’hagi venut durant la temporada. Així, es permet al públic accedir a uns productes i mercaderies amb la mateixa garantia de compra i a un preu interessant.

Els establiments que s’hagin inscrit per poder muntar una parada al carrer, ho poden fer tot just al davant de la façana del seu local i mantenint una homogeneïtat de la imatge de la campanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.