PalmaActiva posa en marxa la segona edició de l’escape room “Missió Ocupació”

Al joc es treballen aspectes claus de la recerca de feina

La inscripció està oberta i poden participar alumnes de cicles formatius de grau mitjà i superior, educació universitària i educació d’adults

 

PalmaActiva ha posat en marxa la segona edició de l’escape room d’orientació laboral “Missió Ocupació”. A aquesta activitat es treballen aspectes claus de la recerca de feina. L’activitat s’adreça a cicles formatius de grau mitjà i superior, educació universitària i educació d’adults.

Jordi Vilà, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, destaca que amb aquest joc l’alumnat treballa en equip i de manera col·laborativa resolent un enigma: “És una manera de passar una estona divertida jugant mentre s’aprenen competències claus per trobar feina”.

De moment, aquest any ja s’han apuntat 20 grups de 10 centres i la inscripció està oberta des del web de PalmaActiva (https://web.palmaactiva.com/empleo/orientacion-laboral/orientacion-laboral-para-jovenes/).

Aquest joc d’acció es desenvolupa en un entorn real: els grups d’estudiants fan front al repte de descobrir pistes i resoldre una sèrie de puzles per aconseguir encertar un misteri i trobar la manera de sortir d’un espai en un temps limitat.

L’objectiu general de l’escape room de PalmaActiva és treballar la informació rellevant del procés de recerca de feina i les competències professionals clau. Això es fa mitjançant el joc lúdic per motivar les persones participants i millorar l’assoliment dels coneixements.

L’any passat, a la primera edició de l’escape room, van participar prop de 300 alumnes (18 grups de 13 centres).

Més informació: https://web.palmaactiva.com/empleo/orientacion-laboral/orientacion-laboral-para-jovenes/