PalmaActiva posa en marxa el programa de recerca de feina col·laborativa “Activa el teu potencial”

Dels 20 participants inicials, en un mes 6 ja han trobat feina

Sis persones ja han trobat feina gràcies al programa de PalmaActiva “Activa el teu potencial”, un projecte gratuït d’orientació laboral per cercar feina en equip. A aquest programa, durant 4 mesos, es treballen de manera grupal i col·laborativa competències vinculades a la millora de l’empleabilitat.

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, i Susana Rincón, gerent de PalmaActiva, han conegut aquesta setmana de primera mà com s’està desenvolupant aquesta iniciativa.

Romero explica que PalmaActiva aposta per aquest tipus de programa perquè té un índex d’èxit molt elevat, ja que al voltant del 70% de les persones que hi participen troben feina. “En només un mes, 6 participants han trobat feina i 2 han reprès la seva formació, i esteim segurs per l’experiència d’altres anys que d’aquí poc molts més s’hauran incorporat al mercat laboral”, assegura Romero.

Romero explica que amb aquesta visita des de PalmaActiva es vol mostrar el compromís de l’entitat amb aquesta iniciativa, amb la que es creu amb fermesa: “Hem vingut fins aquí per transmetre-vos el nostre ànim i alè, ja que amb el potencial de tots, participants, coach i personal de PalmaActiva, podeu aconseguir les vostres metes”.

Lola Romillo, la “coach” de PalmaActiva que dirigeix el programa, destaca “el gran clima psicològic que tenim al taller”. “En les reunions es palpa l’alegria i l’entusiame; les relacions són excel·lents, tothom col·labora i posa a disposició dels altres els seus talents i competències”, explica Romillo.

Segons Romillo, els participants a aquests tipus de programes, “surten amb una nova actitud i nous coneixements que els permeten afrontar la recerca activa de feina amb més garanties”. Aquestes sessions es celebren al casal de barri de Son Cladera, espai que utilitza PalmaActiva per a aquest projecte i on les persones participants aprenen noves tècniques de recerca de feina acords al nou mercat laboral.