Fins dissabte ja s’havien emprat 12.672 vals de descompte de PalmaActiva

Els que no s’havien bescanviat, avui 8 de novembre s’han tornat a posar a l’abast del públic a https://vals.palmaactiva.com

La campanya de dinamització comercial de vals de PalmaActiva s’està desenvolupant de manera molt satisfactòria: fins dissabte, s’havien emprat més de la meitat, concretamente 12.671.

Aquesta convocatòria de dinamització comercial de 25.000 vals té un pressupost de 500.000 euros. Els 25.000 vals tenen un valor de 20 euros i per poder-los emprar, s’ha de fer una compra mínima de 35 euros. Segons Rodrigo Romero, regidor de Promoció Económica i Ocupació, “això significa que en només 5 dies com a mínim s’ha gastat més de mig milió d’euros als comerços de Palma gràcies a aquesta iniciativa, aconseguint el que preteniem, la reactivació económica del sector”.

Romero califica aquesta campanya de dinamització del petit comerç de Ciutat com un “èxit molt bo per a Palma”, ja que s’ha notat una gran afluència de públic pel carrer, ja que la gent ha aprofitat per fer altres compres i per anar també a bars i restaurants”.

Romero afegeix que des de l’Ajuntament ja s’està fent feina perquè al pressupost de l’any 2022 hi hagi una partida dedicada a una campanya similar. “Volem seure amb els comerços per planificar campanyes semblants, ja que aquesta ha tingut una acollida espectacular”, diu Romero.

LA CAMPANYA.- El ciutadà, resident o visitant, major d’edat, es pot descarregar fins a un màxim de 6 vals d’un valor de 20 euros per bescanviar a els comerços adherits. Cada val serveix per a una compra mínima de 35 euros.

Es poden emprar tant de vals com es vulgui per a una mateixa compra sempre respectant la regla d’un val per compra mínima de 35€ (així 2 vals per compra mínima de 70€, 3 vals per 105€, etc.). Els vals, una vegada adquirits a la web, tenen una validesa màxima de 5 dies des de l’endemà de la descàrrega.

En el moment de la compra, s’han de presentar els vals a l’establiment comercial perquè el comerç els pugui validar en el moment de pagar. Prèviament, l’establiment comercial s’ha adherit a la campanya mitjançant una plataforma específica.

La campanya estarà vigent fins a l’exhauriment dels vals –i com a màxim fins al dia 30 de novembre–.