PalmaActiva participa al XVIII Fòrum de Ciutats per l’Ocupació

Aquest punt de trobada està format per 20 ajuntaments de més de 100.000 habitants

PalmaActiva participa al XVIII Fòrum de Ciutats per l’Ocupació
PalmaActiva participa al XVIII Fòrum de Ciutats per l’Ocupació
Avui té lloc a Barcelona la segona i darrera jornada del XVIII Fòrum de Ciutats per l’Ocupació, que té com a objectiu millorar l’eficàcia de les polítiques d’ocupació i formació que desenvolupen els municipis, mitjançant la cooperació, la formació i l’intercanvi. En representació de PalmaActiva han assistit la regidora de Turisme, Comerç i Treball Joana Maria Adrover i la gerent Susana Rincón.

Segons la regidora de Treball Joana Maria Adrover “per a aquest equip de Govern la generació d’ocupació és una absoluta prioritat, amb aquestes reunions podrem conèixer bones pràctiques d’altres ajuntaments semblants al nostre”.

Aquest any PalmaActiva participa per primera vegada a aquesta trobada de ciutats per l’ocupació. Aquest fòrum està format per 20 ajuntaments de més de 100.000 habitants. El Fòrum de Ciutats per l’Ocupació respon a la necessitat d’enfortir la dimensió local de les polítiques d’ocupació, al caràcter dels ajuntaments com a primera porta per als ciutadans, especialment quan les circumstàncies del mercat de treball resulten adverses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.