Activitats amb motiu del Dia Mundial del Comerç Just

L’Ajuntament de Palma, mitjançant la Direcció General de Comerç, dóna suport a la iniciativa.

Activitats amb motiu del Dia Mundial del Comerç Just
Activitats amb motiu del Dia Mundial del Comerç Just
Amb motiu del Dia Mundial del Comerç Just, que se celebra el proper 13 de maig, la plaça del Mercat de l’Olivar acollirà el dissabte paradetes, una ludoteca, la lectura d’un manifest i una actuació musical.

Entre les 9 i les 17h s’instal·laran a la plaça de l’Olivar unes carpes en les que les entitats participants podran exposar i vendre els seus productes, així com donar informació sobre el comerç just. A més d’aquestes carpes, també es muntarà una ludoteca entre les 10h a 14h. A les 12h hi haurà la lectura d’un manifest, i just després l’actuació de grup Clau de Sol fins a les 14h.

Les entitats que hi participen en aquesta celebració del Dia Mundial del Comerç Just són: Deixalles, S’altra Senalla, Cáritas, Oxfam Intermon, la Fundació Vicente Ferrer i la Direcció General de Cooperació del Govern.

Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, destaca que “des de l’àrea de Comerç de l’Ajuntament hem donat tot el nostre suport a aquesta iniciativa que defensa el comerç just, esperam que sigui tot un èxit”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.