PalmaActiva organitza una jornada de treball per als mentors que col·laboren al seu programa

Aquests mentors ajuden a persones que estan iniciant la seva activitat empresarial.

PalmaActiva organitza una jornada de treball per als mentors que col·laboren al seu programa
PalmaActiva organitza una jornada de treball per als mentors que col·laboren al seu programa
Avui ha tingut lloc a PalmaActiva una jornada de treball i “networking” en la qual han participat mentors que col·laboren amb l’Ajuntament per ajudar a emprenedors que inicien la seva activitat empresarial. Durant la jornada, una vintena de mentors –de PalmaActiva i SECOT– han fet dinàmiques de treball per intercanviar experiències.

La jornada ha estat presentada per Susana Rincón, directora general de Treball de PalmaActiva. Segons Rincón, “amb aquesta jornada volem agrair als mentors la seva col·laboració altruista per guiar a joves emprenedors”.

També ha participat a la presentació de la jornada Bernadí Seguí, president de SECOT (Voluntariat Sènior per a la Cooperació Empresarial). Recentement SECOT i PalmaActiva van signar un acord per col·laborar en temes d’emprenedors. Mitjançant aquest conveni, PalmaActiva i SECOT col·laboren en el programa “Mentors”, a través del qual l’Agència de Desenvolupament Local ajuda a persones que estan iniciant la seva activitat empresarial.

Actualment, PalmaActiva té 23 mentors i té oberts 6 processos de mentorització. PalmaActiva va iniciar a finals de 2014 aquesta xarxa de mentors per ajudar als emprenedors de Ciutat. Des de llavors, s’han tancat amb èxit 27 relacions d’aprenentatge.

Segons la gerent de PalmaActiva, “els mentors comparteixen lliçons de les seves experiències per ajudar als emprenedors a evitar problemes en la trajectòria empresarial, i els ofereixen un punt de vista extern, expert i confidencial que els ajuda a detectar les fortaleses i debilitats de la seva empresa o projecte empresarial”. La gerent de PalmaActiva afegeix que “trobar un mentor adequat a vegades és una missió difícil, però val la pena tenir un model a seguir, així com identificar els millors, els més idonis per al cas. Conscients d’aquestes dificultats, de tot el que ambdues parts poden obtenir, i amb l’objectiu de potenciar el networking entre empresaris i mentoritzats PalmaActiva va posar en marxa el 2014 el programa de Mentors PalmaActiva”.

Web Programa Mentors

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.