Els propers 17 i 18 de març tindrà lloc una nova edició de la Fira d’Estocs

Gràcies a aquesta iniciativa que promou PIMECO i a la qual dóna suport l’Ajuntament de Palma el comerç surt al carrer al centre i als barris.

Els propers 17 i 18 de març tindrà lloc una nova edició de la Fira d’Estocs
Els propers 17 i 18 de març tindrà lloc una nova edició de la Fira d’Estocs
El propers dies 17 i 18 de març tendrà lloc una nova edició de la Fira d’estocs de Palma, que promou la patronal PIMECO i a la que dóna suport l’àrea de Comerç de l’Ajuntament de Palma. El motiu d’aquesta iniciativa és el promocionar i difondre el petit comerç del municipi mitjançant una fira a la qual es convoquen per participar-hi tots els establiments comercials de la ciutat.

Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball de l’Ajuntament de Palma afirma que “des de l’Ajuntament oferim la nostra col·laboració a aquesta iniciativa com a exemple de suport al teixit del comerç tradicional de la ciutat”. Segons la regidora de Comerç, “si bé és cert que tots els establiments poden dur a terme aquest tipus de venda, també ho és que el fet d’aglutinar-ho al voltat d’un esdeveniment central tipus fira aconsegueix una major repercussió i un efecte cridada entra la població i potencial clientela”.

Els carrers i les zones en els quals es preveu aquesta participació són els següents:

– C. Oms
– Zona Geranis
– Zona La Rambla
– C. Sindicat
– C. Sant Miquel
– Pl. Major
– C. Colom
– Zona Jaume II
– Zona Jaume III
– Zona Born
– Zona General Riera
– C. Conquistador
– C. Argenteria
– C. 31 de desembre
– Zona Nou Centre
– Pl. Madrid
– Pl. Paris
– C. Blanquerna
– C. Aragó
– C. Balmes
– Av. Argentina
– Zona Pg. Mallorca
– C. Unió
– Pl. Sant Antoni
– Zona Cort
– Zona La Seu
– Pl. Bisbe Berenguer de Palou
– Zona Son Gotleu
– Av. d’Alemanya
– C. Nureddunna
– C. Velázquez
– C. Josep Tous i Ferrer
– C. Caputxins
– C. Constitució

Durant la fira, els establiments tendran ocasió de vendre productes i mercaderies que esdevenen excedents de la temporada anterior, amb la qual cosa poden donar sortida a tot allò que no s’hagi venut durant la temporada. Així, es permet al públic accedir a uns productes i mercaderies amb la mateixa garantia de compra i a un preu interessant.

Els establiments que s’hagin inscrit per poder muntar una parada al carrer, ho podran fer tot just al davant de la façana del seu local i mantenint una homogeneïtat de la imatge de la campanya.

Els participants a la Fira d’Estocs han de complir la Llei de Comerç 11/2014 de les Illes Balears:

a) Els articles objecte de venda han de ser degudament identificats i separats de la resta de les promocions.
b) Al lloc de venda ha de figurar la denominació de saldos o restes i s’hi ha de fer constar la data d’inici i de finalització. En el cas de ser permanents, s’hi ha de fer constar aquesta circumstància.
c) S’ha de prestar atenció especial que els suggeriments de l’existència d’avantatges econòmics per al consumidor es corresponguin amb la realitat dels productes que en siguin objecte.
d) Si s’ofereixen com a saldos articles defectuosos o deteriorats, hi ha de constar expressament aquesta circumstància, de manera que siguin susceptibles de ser identificats pel consumidor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.