PalmaActiva i GSBIT organitzen una conferència sobre el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD)

  • La xerrada tindrà lloc el proper dijous 1 de febrer a les 9.30h a PalmaActiva

Palma, 26 de gener.- PalmaActiva i GSBIT (Associació Balear d’Empreses de Software, Internet i Noves Tecnologies) han organitzat per al proper 1 de febrer la conferència “Adéu LOPD, hola RGPD: solucions i oportunitats a la nova normativa sobre protecció de dades personals”.

Segons Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball i presidenta de PalmaActiva, “en un món en el que la recopilació, tractament i gestió de la informació personal s’ha convertit en una cosa comú, presentam tres ponències al voltant de la nova normativa europea que ens regularà a partir del mes de maig”.

Xavier March, president de GSBIT afirma: “La nova llei europea de protecció de dades no és un tema que només afecti a empreses tecnològiques ja que qualsevol PIME gestiona informació personal. El nou reglament europeu crea un enfocament diferent sobre la matèria, en part menys burocràtic i per altra banda més proactiu”.

A la conferència hi participaran:
• Diego Fanjul (Finch Abogados): Oferirà una visió global de les noves obligacions que implica el Reglament General de Protecció de Dades per a qualsevol empresa que tracti amb dades de caràcter personal i presentarà algunes solucions als problemes més comuns.
• Miguel Ángel Cerdà i Juanjo Talens (Iuristec): Parlaran sobre la RGPD en productes i serveis. Analitzaran com afecta aquesta llei al desenvolupament de projectes de base tecnològica, la transcendència del Privacy by Design i Privacy by Default i de les eines que suggereix el RGPD per al seu compliment.
• Jorge Morell (Términos y Condiciones): Exposarà algunes oportunitats que genera la nova normativa en matèries tan diferents com la intel•ligència artificial, la ciència de dades, l’automatització de processos i decisions i, en conjunt, una nova forma d’economia basada en dades personals i no personals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.