64 personas hacen entrevistas de trabajo a PalmaActiva para Europcar

  • La jornada de reclutament ha tingut lloc avui a l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Palma.

Palma, 26 de gener de 2018.- PalmaActiva ha realitzat avui una jornada de reclutament de personal per a l’empresa Europcar, que necessita incorporar personal per treballar de cara al client i amb perfil comercial. Aquest dematí responsables de Recursos Humans d’Europcar han rebut currículums i fet entrevistes als 64 candidats prèviament preseleccionats per PalmaActiva.

Les jornades de selecció són una iniciativa de PalmaActiva on es facilita el contacte directe entre persones que cerquen feina i els responsables de recursos humans d’empreses que busquen personal.

PalmaActiva va organitzar l’any 2017 15 jornades de selecció gràcies a les quals es van poder oferir més de 600 llocs de feina. L’any passat el mes de març Europcar ja va realitzar a PalmaActiva una jornada de selecció de personal, i aquest any han repetit l’experiència pels bons resultats obtinguts. Aquest 2018 l’Agència de Desenvolupament Local de Palma ha organitzat durant el mes de gener dos jornades de selecció en les quals s’han ofert 220 llocs de feina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.