PalmaActiva ha acollit la xerrada per a professionals “Com filmar a Palma”

Palma Film Office és el servei públic municipal la missió del qual és facilitar el desenvolupament local de la indústria audiovisual i agilitzar el treball de les produccions que tinguin com a escenari la ciutat de Palma

Divendres 24 va tenir lloc a PalmaActiva la xerrada “Com filmar a Palma”. Miquel Carranza, gerent de PalmaActiva, va donar la benvinguda a les persones assistents.

A aquesta sessió informativa, que va ser presencial i on line, es va explicar a empreses i professionals tot el que s’ha de tenir en compte per desenvolupar projectes audiovisuals a Palma. El personal tècnic de Palma Film Office també va presentar les novetats que s’han incorporat a la pàgina web –novetats desenvolupades pel personal del programa SOIB Jove Palma Web–. A la nova web s’han simplificat a tres passes els tràmits per fer la sol·licitud de rodatge; també s’ha ampliat i renovat la informació sobre tot el que s’ha de tenir en compte per gravar a Palma.

Durant la sessió, es va presentar en primer lloc de forma genèrica Palma Film Office, el servei públic municipal que té la missió de facilitar el desenvolupament local de la indústria audiovisual i agilitzar el treball de les produccions que tinguin com a escenari la ciutat de Palma.

Palma Film Office ajuda a:

  1. Identificar localitzacions, serveis professionals, allotjament, logística i serveis complementaris.
  2. Informar sobre els tràmits municipals per obtenir els diferents permisos.
  3. Donar suport al sector audiovisual i dur a terme activitats de promoció de la ciutat com a seu de produccions audiovisuals.

Durant la sessió, s’ha donat a conèixer què és PalmaActiva, l’organigrama de l’Ajuntament de Palma, com es fa un registre de sol·licitud a l’Ajuntament, com és l’accés a zones ACIRE, com funcionen les reserves d’estacionament, normes d’accés a parcs i jardins, l’ús d’armes de fogueig i armes simulades als rodatges, com es coordinen les feines amb Mallorca Film Commission, Illes Balears Film Commission i altres entitats.

Més informació. https://web.palmaactiva.com/palmafilmoffice/