PalmaActiva donarà feina a 37 persones gràcies als programes de formació i ocupació SOIB Jove i SOIB 30

El Consell Rector de l’entitat, reunit avui, ha aprovat l’execució d’aquests projectes subvencionats pel SOIB.

PalmaActiva donarà feina a 37 persones gràcies als programes de formació i ocupació SOIB Jove i SOIB 30
PalmaActiva donarà feina a 37 persones gràcies als programes de formació i ocupació SOIB Jove i SOIB 30
El Consell Rector de PalmaActiva reunit avui ha aprovat elevar a Junta de Govern els programes de formació i ocupació Palma Web III (SOIB Jove) i Palma Xapa i Mecànica IV i Palma Micromachine IV (SOIB 30) . Gràcies a aquests programes, 30 alumnes i 7 professionals treballaran durant un any a l’Ajuntament. Segons Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, “seguim apostant per aquests programes de formació i ocupació que promou el SOIB perquè són molt beneficiosos per a les persones que els realitzen, ja que després de seguir-los tenen un índex molt alt d’inserció laboral”.

Palma Web III, pertanyent al programa SOIB Jove Formació i Ocupació, s’adreça a persones joves desocupades majors de 16 anys i menors de 30 anys inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Gràcies a aquest programa, a 10 persones durant un any treballaran i es formaran per obtenir un certificat de professionalitat. El projecte compta amb una subvenció de 206.977,40 € del SOIB. Aquest programa està cofinançat pel Fons Social Europeu.

Per la seva banda, Palma Xapa i Mecànica IV i Palma Micromachine IV pertanyen al programa de formació i ocupació SOIB 30 i estan dirigits a persones aturades de 30 anys o més. Gràcies a aquests programes, 20 persones podran formar-se i treballar a l’Ajuntament durant un any. El SOB subvenciona Palma Xapa i Mecànica IV amb 209.851,24 €, i Palma Micromachine IV amb 208.980,14 €. Aquests dos programes estan finançats pel SOIB mitjançant la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals.

A més de la presidenta del Consell Rector i regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, també han assistit a la reunió la coordinadora general de l’àrea Pepa Peláez; el director general de Turisme Francisco Ducrós; el director general de Comerç Sergio Gómez; el regidor d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics Aligi Molina; el director general de Benestar Social Joan Antoni Salas; la representant de CAEB Carmen Francès; la representant de CCOO Yolanda Calvo i els experts Teresa Riera, Francisco Canet i Maribel González.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.