PalmaActiva dona una xerrada sobre orientació laboral a persones arribades d’Ucraïna

La iniciativa pretén ajudar aquest col·lectiu en la recerca de feina

Personal tècnic de PalmaActiva ha donat avui 13 de maig una xerrada a persones d’Ucraïna per explicar-los els serveis que ofereix l’Agència de Desenvolupament Local. Aquest dematí ha tingut lloc la iniciativa, en la qual tres tècnics/ques de les àrees d’Ocupació, Formació i Promoció Econòmica han explicat a prop d’una vintena d’assistents els principals serveis que ofereix PalmaActiva.

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, explica que aquesta activitat ha sorgit per iniciativa del personal de PalmaActiva, “ja que les darreres setmanes bastants ciutadans ucraïnesos que han fugit del seu país per la guerra han vingut a PalmaActiva perquè els ajudem a cercar feina”. La majoria d’aquests refugiats provenen de Jarkov, la segona ciutat de Ucraïna, i que ha quedat en runes.

També han assistit a la trobada personal tècnic de la regidoria de Benestar Social i representants de Creu Roja, que coordinen itineraris d’inserció sociolaboral per a la millora de l’ocupabilitat per a sol·licitants d’asil i beneficiaris de protecció internacional, i que estan atenent a un col·lectiu d’unes 320 persones, majoritàriament dones i nins, allotjades en tres hotels a Platja de Palma.