PalmaActiva contractarà 26 joves durant 12 mesos en el marc del programa “Palma Joves Qualificats 2018”

El projecte compta amb la participació del SOIB i amb el cofinançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i del Fons Social Europeu (FSE)

Palma, 14 de novembre de 2018.- El batle de Palma Antoni Noguera, la regidora de Turisme, Comerç i Treball Joana Maria Adrover i el conseller de Treball, Comerç i Indústria Iago Negueruela han donat avui la benvinguda a les 26 persones treballadores que ha contractat PalmaActiva mitjançant el programa “Palma Joves Qualificats 2018”. El programa “SOIB Jove – Qualificats Entitats Locals 2018” està cofinançat pel Fons Social Europeu amb càrrec al Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 i de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, i amb Fons de Conferència Sectorial. El pressupost del projecte és de 779.542,48 euros.

Aquesta iniciativa del SOIB, i que coordina PalmaActiva a l’Ajuntament de Palma, dóna una oportunitat laboral a persones amb titulació universitària o formació professional de grau superior. A més de la titulació, per participar al programa s’ha de tenir entre 18 i 29 anys i estar inscrit al Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Aquests 26 joves tindran un contracte de pràctiques a jornada completa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.