PalmaActiva continua atenent els seus usuaris per telèfon i per email

S’està fent feina per posar en marxa subvencions a la contractació i noves ajudes per al comerç. L’oferta formativa on line s’ampliarà.

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, ha destacat avui que des de Palma Activa aquests dies es continua fent feina per donar suport a la ciutadania de Palma: “Continuam assessorant als nostres usuaris i a les persones emprenedores en temes com l’aplicació dels reials decrets, els experdients de regulació temporal d’ocupació (ERTE), els permisos retribuïts, ajudes… Aquests dies atenem als nostres usuaris tant per telèfon com per email”.

El regidor d’Ocupació destaca que PalmaActiva està preparant subvencions directes per a la contractació de treballadors per compte aliè per promoure l’activitat empresarial al municipi de Palma, ajudes destinades a facilitar, estimular i donar suport a la generació d’ocupació estable a Palma. Des de l’àrea d’Ocupació es posaran en marxa amb fons propis tres llançadores d’ocupació destinades als col·lectius que tenen més dificultat per accedir al mercat laboral. “Les llançadores són una eina molt efectiva, al voltant del 75% de les persones que participen a les llançadores troben feina gràcies a aquests programes”, detalla Romero.

El regidor afegeix que segueix oberta la convocatòria de subvencions de comerç per a despeses d’inversió, ajudes que tenen un pressupost de 100.000€. Atès l’estat d’alarma, s’han ampliat els terminis de presentació de sol·licituds i aquestes es poden enviar a comerc@palma.es. A més, des de l’àrea de Comerç s’està donant informació sobre els comerços de proximitat que tenen oberts durant l’estat d’alarma i s’ha elaborat un mapa que s’està actualitzant cada dia i que es pot consultar al web de PalmaActiva. Mitjançamt xarxes socials, PalmaActiva està fent campanyes per promocionar el consum al comerç local i als mercats municipals, intentant sensibilitzar perquè es faci la compra a prop de casa, al barri i als mercats.

Romero ha afegit que des de PalmaActiva s’està fent feina en noves línees de subvencions per a comerços per donar suport al comerç de proximitat, microempreses i petites empreses davant el tancament i la caiguda d’ingressos d’aquestes arran de la declaració de l’estat d’alarma. El regidor de Promoció Econòmica ha destacat que s’està avaluant també la possibilitat d’implementar uns abonaments comercials per promocionar la compra al comerç de proximitat; l’Ajuntament abonaria un percentatge de la campanya contra la presentació del tiquet de compra a aquells establiments adherits. Pel que fa referència al Centre d’Empreses, PalmaActiva ha decretat que durant tot l’estat d’alarma es suspengui el pagament de lloguers.

Els propers dies PalmaActiva presentarà la seva nova oferta formativa on line, que augmenta el nombre de cursos, les temàtiques i la quantitat d’alumnes. A més, el personal tècnic de l’àrea està fent feina per convertir accions formatives presencials ja programades a la modalitat on line, especialment en les temàtiques tecnològiques.

Telèfono gratuït: 900139138
E-mail: info@palmaactiva.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.