PalmaActiva assisteix a l’assemblea general de REDEL

Personal tècnic de PalmaActiva ha assistit a la trobada i ha explicat diverses iniciatives de l’Ajuntament de Palma.

PalmaActiva assisteix a l’assemblea general de REDEL
PalmaActiva assisteix a l’assemblea general de REDEL
PalmaActiva ha estat representada els darrers dies a l’assemblea general de REDEL (Xarxa d’Entitats de Desenvolupament Local), que ha tingut lloc els dies 9 i 10 a Murcia. Personal tècnic de PalmaActiva ha assistit a la trobada i ha explicat diverses iniciatives de l’Ajuntament de Palma en suport de les persones emprenedores, de les empreses del municipi i del comerç local.

REDEL es una xarxa d’entitats expertes en desenvolupament local que treballa per a la millora contínua de les organitzacions a través de la reflexió, la gestió del coneixement i la col·laboració, buscant el reconeixement i la posada en valor a nivell tècnic i polític del desenvolupament local i la seva projecció a nivell internacional.

Entre els seus objectius estan: reflexionar sobre aspectes clau del desenvolupament local per construir un model des d’una identitat comuna; exercir influència davant entitats públiques i privades per impulsar el desenvolupament local i comarcal; dissenyar, desenvolupar i executar projectes; i intercanviar experiències i coneixements per millorar, innovar i incrementar l’eficàcia i eficiència de les entitats sòcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.