PalmaActiva amplia la Xarxa Activa d’Empreses amb la incorporació de Defcon Palma Informàtica

Gràcies a aquest acord, l’empresa col·laborarà amb PalmaActiva en temes d’ocupació i formació

Lupe Ferrer, regidora d’Economia i Comerç, i José Antonio Martínez, representant de Defcon Palma Informática, han signat un protocol de col·laboració mitjançant el qual aquesta empresa s’adhereix a la Xarxa Activa d’Empreses de PalmaActiva. També han assistit a la reunió Carmen Aguiló, gerent de PalmaActiva i directora general de Treball, i Juan Antonio Tormo, director general d’Autònoms.

Lupe Ferrer explica que gràcies a aquests convenis des de PalmaActiva es fomenta la col·laboració público-privada, “especialment amb les empreses del nostre municipi, per a això hem creat la Xarxa Activa d’Empreses, per a potenciar la formació, l’emprenedoria, la inserció laboral…”. Ferrer afegeix que pertànyer a aquesta xarxa “és totalment gratuït i implica únicament la voluntat de col·laborar a les activitats de PalmaActiva”.

José Antonio Martínez, per la seva part, ha afirmat: “Encara que Defcon és una empresa petita d’autònoms, pensam que podem col·laborar amb PalmaActiva en temes de formació i ocupació. Els darrers anys ja hem participat a les visites guiades a empreses, mitjançant les quals PalmaActiva ensenya als joves com funcionen empreses del seu sector”.