PalmaActiva acull una nova sessió de les trobades empresarials, una iniciativa per millorar la xarxa de contactes

Una quinzena d’assistents han participat avui a les trobades empresarials de PalmaActiva.

Una quinzena d’assistents han participat avui a les trobades empresarials de PalmaActiva, una iniciativa que pretén facilitar l’intercanvi d’informació, millorar la xarxa de contactes, augmentar la visibilitat i generar negoci entre empreses.

Durant aquestes sessions, es presenten els negocis i després s’estableixen contactes per intercanviar informació i descobrir possibles formes de col·laboració. A la part final de la trobada, es continuen els contactes d’una manera més informal al voltant d’un cafè.

Segons Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, “a PalmaActiva entenem el networking com una filosofia que consisteix en l’establiment d’una xarxa professional de contactes, aquestes trobades permeten a les empreses donar-se a conèixer, escoltar i aprendre dels altres, i trobar possibles col·laboradors, socis o inversors”.

Trobades empresarials a PalmaActiva

En què consisteixen? Cada participant presenta la seva empresa durant 3 minuts a les altres empreses que participen en l’esdeveniment, després s’estableixen grups de feina per ampliar les seves relacions, facilitant la generació de negoci entre ells; l’intercanvi de targetes i, finalment, els participants prenen un cafè, permetent establir contactes de manera distesa.

A qui es dirigeixen? La trobada s’adreça tant a autònoms, com a petites i mitjanes empreses que tinguin interès en ampliar la seva xarxa de contactes professionals. El nombre de persones participants en cada networking serà de 20 com a màxim. Es fomenta la participació de noves empreses en cada esdeveniment. En cas que quedin places vacants, poden tornar a participar empreses d’anteriors trobades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.