Palma Film Office va gestionar l’any passat la gravació de 217 rodatges a Palma

Palma, 26 de gener de 2018.- Durant l’any 2017 va haver a Palma 217 rodatges tramitats per Palma Film Office, oficina que depèn de la regidoria de Turisme Comerç i Treball i que gestiona tots els tràmits necessaris per gravar a Ciutat. Per tipus de rodatges, 19 van ser de cine, 75 de fotografia, 78 de reportatges o documentals i 45 de publicitat.

Algunes de les marques que van rodar durant el 2017 a Ciutat són American Express, Volkswagen, Barilla, H&M, Cartier, Nivea, Fontvella, Vodafone, Movistar, Samsung, FinAir, BMW…

Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, afirma que des de l’Ajuntament es continuarà donant tot el suport possible a Palma Film Office per la riquesa que genera per a Palma. La presidenta de PalmaActiva destaca que durant l’any 2017 la xifra de rodatges va augmentar considerablement respecte a l’any 2016 (171), el que demostra que “Palma és una ciutat atractiva per rodar”.

Fa pocs mesos Palma Film Office va estrenar la seva nova web, més visual i adaptada als nous dispositius mòbils. Palmafilmoffice.es, amb un disseny més pràctic i funcional, i amb una navegació més senzilla, facilita a les productores i agències, i a tots els interessats, la recerca d’informació i d’imatges sobre localitzacions de Palma.
PROMOCIÓ DE PALMA.- Des de l’any 2007 PalmaActiva gestiona Palma Film Office, un servei públic municipal que té com a missió principal la de facilitar el desenvolupament local de la indústria audiovisual i agilitzar el treball de les produccions que tinguin com a escenari la ciutat de Palma.
Palma Film Office ofereix:
• Cercar localitzacions, serveis professionals, allotjament, logística i serveis complementaris.
• Facilita els tràmits municipals per a l’obtenció de permisos.
• Ofereix suport institucional al sector audiovisual i realitza activitats de promoció de la ciutat com a seu de produccions audiovisuals.

Des de l’Ajuntament de Palma és dóna suport a la indústria audiovisual perquè és un focus directe i indirecte de riquesa per a l’economia local: fomenta l’ocupació, beneficia el sector turístic i exporta la imatge de la ciutat fora de les nostres fronteres, la qual cosa genera a la vegada una atracció de la inversió estrangera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.