Palma dona a conèixer els establiments emblemàtics a destacats blocaires del mercat anglès especialitzats en turisme

  • El programa, organitzat per la Fundació Turisme Palma 365, està especialment enfocat a la cultura, la tradició i a la gastronomia .
  • Joana Maria Adrover: “Aquesta és la ciutat que som, de la que estem orgullosos i la que volem continuar sent”.

Palma dona a conèixer els establiments emblemàtics a destacats blocaires del mercat anglès especialitzats en turisme
Palma dona a conèixer els establiments emblemàtics a destacats blocaires del mercat anglès especialitzats en turisme
La Fundació Turisme Palma 365, continuant amb la seva estratègia de posicionar la ciutat com una destinació de temporada mitjana-baixa, ha organitzat un viatge de premsa dirigit a destacats blocaires britànics especialitzats en turisme, com ara Fiona Mary MacLean, Kirsty Leanne Colclough, Brogan Tate Mooney i Tom Williams.

Cal destacar la importància dels blocs per la quantitat de seguidors que tenen a les xarxes socials. Així doncs:

Aquests quatre destacats blocaires han tingut l’oportunitat de conèixer de primera mà la Palma més autèntica i tradicional, així com l’oferta cultural, gastronòmica i urbana de la ciutat.

Durant la seva estada, els periodistes convidats han duit a terme diverses activitats, tant de tipus cultural com gastronòmic. A més, han seguit unes quantes rutes pel centre de la ciutat, mitjançant les quals han pogut conèixer el seu gran patrimoni monumental i arquitectònic, així com els establiments emblemàtics de què disposa Palma.

La regidora de Turisme, Treball i Comerç, Joana Maria Adrover, ha explicat que “aquesta iniciativa pretén donar a conèixer a importants prescriptors la destinació en temporada baixa, concretament durant el mes de febrer, i demostrar que durant l’hivern la capital balear és una ciutat cosmopolita, viva i alegre”. En aquest sentit, la regidora s’ha mostrat molt satisfeta de d’acollir aquets tipus de viatge de premsa i ha declarat que “aquesta és la ciutat que som, de la que estem orgullosos i la que volem continuar sent”.

2 comentaris sobre “Palma dona a conèixer els establiments emblemàtics a destacats blocaires del mercat anglès especialitzats en turisme

    1. Hola Orlando. Te recomendamos que acudas a nuestro servicio de orientación laboral. Estamos en la calle Socors 22 de Palma y puedes acudir de lunes a viernes de 8:30 a 14:30 sin cita previa. Un saludo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.