La Fira de l’Ocupació de PalmaActiva tindrà lloc al Palau de Congressos els propers 6 i 7 març

Participen 51 empreses que ofereixen 1.747 llocs de feina.

La regidora de Turisme, Comerç i Treball Joana Maria Adrover ha presentat avui la propera edició de la Fira de l’Ocupació de PalmaActiva, que tindrà lloc al Palau de Congressos els propers dies 6 i 7 de març entre les 9.30 i les 17 hores. A la fira participaran 51 empreses que ofereixen 1.747 llocs de feina. Com a principals novetats d’enguany la regidora de Treball ha destacat que la fira torna a ser de dos dies “per facilitar que el màxim nombre de gent pugui acudir” i que les empreses que faran jornades de selecció es doblen passant de les 8 de l’any passat a les 16 d’aquest any, “el que permetrà que moltes més persones puguin prendre part a les dinàmiques grupals de selecció de personal”.

A l’acte també han assistit representants d’empreses participants, que han expressat el seu desig de poder fer realitzar el major nombre possible d’entrevistes de feina per cobrir les seves vacants. Per part de les empreses han acudit Diego López, en representació de Nartha Serveis; Nicolas Munechik, de Norauto; Joan Miquel Padilla, d’Innovation Strategies, i Kika Oliver, de Mutua Balear. Per part de l’Ajuntament també ha assistit a la presentació Pepa Peláez, coordinadora de Turisme, Comerç i Treball.

A més de l’amplació a dos dies i de les 16 jornades de selecció de personal, la regidora de Treball també ha destacat que aquest any les empreses s’han distribuit per sectors econòmics. El primer dia hi haurà empreses del sector turístic (hoteleria, restauració, rent a cars, touroperadors…) i el segon dia empreses d’altres sectors de serveis com comerç, sanitat, noves tecnologies, cura de persones, neteja, construcció… “Tot i que s’ hagi augmentat d’un a dos dies la fira, l’objectiu d’ampliar dies no es augmentar empreses sinó que les persones puguin accedir més fàcilment a les empreses reduint el temps d’espera i millorant la mobilitat”, ha explicat Adrover. “Amb aquestes millores continuam intentant personalitzar i millorar l’espai i l’ambient professional on es desenvolupa la Fira; reduir les cues i el temps d’espera de les persones que participen a la Fira; aconseguir el major nombre de llocs de feina que oferir a la ciutadania; i afavorir la diversitat de perfils professionals que visiten la fira”, ha afirmat l’edil. Adrover, a més, ha assenyalat que aquest any hi haurà aparcaments per a bicicletes per als ciutadans que vulguin arribar al palau en aquest mitjà de transport. La regidora ha recordat que es pot acudir a la Fira amb les línies de bus 1, 15, 18, 23, 25, 28, 29, 30 i 31.

Inscripció

Per segon any consecutiu, serà imprescindible realitzar una inscripció prèvia al web de PalmaActiva per participar a la fira. Al Palau hi haurà ordinadors a l’estand Palmaactiva on es podrà realitzar la inscripció “in situ”. Les persones que s’adaptin al perfil sol·licitat i vulguin participar a les jornades de selecció hauran de dirigir-se a les taules habilitades, on se’ls donarà hora. A aquestes taules es durà a terme un filtratge dels currículums seguint els criteris bàsics que sol·licita l’empresa. “Recomanam mirar amb antelació tots els perfils per planificar la visita, tots els perfils es poden veure al nostre web”, ha explicat Adrover.

6 i 7 de març | de 9:30 a 17:00h |Palau de Congressos

Contacte amb empreses
Un espai on contactar directament amb empreses de diferents sectors i presentar el CV als llocs de feina que ofereixen les empreses. És necessari inscriure’s.
Seleccions grupals
Participació al moment a dinàmiques de selecció grupal per als llocs de feina que ofereixen les empreses. És necessari inscriure’s. La dinàmica de la selecció s’adaptarà a cada empresa, que tria quantes persones vol veure (mínim 12-màxim 30) i la dinàmica grupal que realitzarà. Hi haurà un filtratge tècnic en funció dels requisits mínims sol·licitats per l’empresa.

6 de març | 16:30h |Sala Mallorca del Palau de Congressos

Conferència
Isabel Iglesias impartirà la conferència: “El lideratge femení: una nova manera d’entendre les empreses”. No és necessari realitzar inscripció. Les portes de la Sala Mallorca del Palau de Congressos s’obriran 1 hora abans i es tancaran en completar l’aforament o en iniciar-se la jornada.

Sobre la conferenciant: Llicenciada en Dret, màster en RH i en Intervenció Psicològica amb DBM (Modelatge Conductual del Desenvolupament:). Actualment és responsable de carrera professional i coordinadora del TFM (treball de final de màster) del màster de RH de la Universitat d’Alacant. Coordinadora del Programa de Transformació Digital aplicada a la gestió de Recursos Humans. Des de fa diversos anys dirigeix el seu propi projecte professional Sirania, una empresa dedicada a la transformació aplicada la gestió de persones. És conferenciant i formadora habitual de diferents esdeveniments i escoles de negocis. Coautora del llibre “El Dilema del directiu”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.