Més de 2.000 visitants durant la primera jornada matinal de la Fira de l’Ocupació de PalmaActiva

  • Entre les 10 i les 13.30h s’han lliurat prop de 5.400 currículums.
  • La fira continua aquesta tarda de 15 a 18.30h al Palma Arena i demà dematí i horabaixa.

Més de 2.000 visitants durant la primera jornada matinal de la Fira de l’Ocupació de PalmaActiva
Més de 2.000 visitants durant la primera jornada matinal de la Fira de l’Ocupació de PalmaActiva
El batle de Palma, José Hila, i la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, han visitat aquest dematí la Fira de l’Ocupació, que tindrà lloc avui i demà i en la que 54 empreses ofereixen prop de 500 ofertes de feina. Hila i Adrover han estat acompanyats per Susana Rincón, gerent de PalmaActiva; Pepa Peláez, directora general de Comerç de l’Ajuntament; Llorenç Pou, director general d’Ocupació i Economia del Govern; Margalida Duran i Javier Bonet, regidors del PP, Josep Lluis Bauzà, regidor de Ciudadanos; i Maria del Mar Socias,directora del DOIP i Ana Reguera, directora de formació de CAEB.

El batle de Palma ha afirmat que la primera prioritat de l’equip de Govern és ajudar a les persones a trobar feina: “La la bona acollida de la fira demostra que encara hi ha moltes persones que cerquen una oportunitat de feina”, ha dit el batle. El primer ha destacat la importància de col·laborar amb el sector privat per ajudar a crear llocs de feina i ha volgut agrair especialment a les empreses la seva participació a la fira: “Està clar que la fira té interès tant per als ciutadans com per a les empreses, per això aquestes repeteixen”, ha dit el batle.

“Aquesta fira dóna oportunitats de feina, els ciutadans que vagin al Palma Arena tindran ofertes de feina reals”, ha assegurat el batle. Aquest dematí han passat per la fira més de 2.000 persones que han lliurat prop de 5.400 currículums.

Joana Maria Adrover, regidora de Treball, ha animat als ciutadans a apropar-se al Palma Arena tant aquesta tarda com demà. “La Fira de l’Ocupació de PalmaActiva ofereix moltes empreses i oportunitats de feina. Esper que aquesta fira sigui d’utilitat per als ciutadans i anim a la participació avui horabaixa i demà, per a que puguin lliurar currículums i fer entrevistes”.

Les empreses que participen a la fira avui dematí són: Autotransporte Turístico Español, Red Asistencial Juaneda, Hundredrooms, Aldi, Alua Hotels & Resorts, Grupo Capuccino, Angel 24, Ola Hotels, Bauhaus, OK Group, Norauto, Nartha Serveis i Esports 85.

Les empreses que participen aquesta tarda de 15 a 18.30h són: Autotransporte Turístico Español, Mac Hotels, Hundred Rooms, Tast, Pure Salt Luxury Hotels, Grupo Cappuccino, Europcar, Melià Hotels, Bauhaus, Eroski, Norauto, Fiesta Consulting, CCE24 i Amadip-Esment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.