1.945 visitants durant la segona jornada matinal de la Fira de l’Ocupació de PalmaActiva

  • Entre les 10 i les 13.30h d’avui s’han lliurat més de 3.900 currículums.
  • La fira continua aquesta tarda de 15 a 18.30h al Palma Arena amb 19 empreses més.

1.945 visitants durant la segona jornada matinal de la Fira de l’Ocupació de PalmaActiva
1.945 visitants durant la segona jornada matinal de la Fira de l’Ocupació de PalmaActiva
1.945 assistents i 3.975 currículums lliurats. Aquest és el balanç de la segona jornada matinal de la Fira de l’Ocupació de PalmaActiva, que té lloc fins a aquesta tarda al velòdrom del Palma Arena. Aquesta xifra s’ha de sumar als més de 3.000 assistents i als 8.500 CV lliurats ahir. Les 54 empreses que participen els dos dies de fira ofereixen 500 llocs de feina per cobrir aquests propers mesos.

Susana Rincón, directora general de Treball de l’Ajuntament de Palma, ha assenyalat que els dos dies la fira s’ha desenvolupat amb total normalitat i sense cap incidència. “Estam satisfets de la bona acollida de la Fira de l’Ocupació per part dels ciutadans i de les empreses; és un esdeveniment consolidat i el més important, molt útil”. La gerent de PalmaActiva ha destacat que el recinte interior del velòdrom del Palma Arena ha estat encertat per celebrar l’esdeveniment: “Aquest any els estands han permès el poder fer entrevistes in situ, el que suposa una millora molt important”.

Durant aquesta jornada matinal, s’han desenvolupat per primera vegada a la fira seleccions grupals a càrrec de l’empresa SOM Hotels, que han tingut molt bona acollida.

Les empreses que participen a la fira avui dematí són Prosegur, Puro Group, Hiper Rent a Car, Logitravel, Lidl, Sampol, Bricomart, Melià Hotels, Unipost, Eroski, Lúdic Serveis Integrats, SOIB, BCN Languages, Eigop, Habitissimo, Som Hotels, Leroy Merlín i Ikea.

Les empreses que participen aquesta tarda de 15 a 18.30h són Prosegur, Puro Group, Hiper Rent a Car, Logitravel, Media Markt Fan Mallorca, Allsun Hotels, Bricomart, Melià Hotels, Unipost, Eroski, Norauto, Fundació per a la Formació i la Recerca, MD Medicus Medical Service Balear, Sa Torre Hilton, Hotetec, Roig Obres i On the Rocks Events.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.