L’Ajuntament de Palma dona suport al comerç local amb una campanya per promocionar aquests establiments durant les festes

L’EMT Palma col·labora amb la campanya de promoció dels establiments emblemàtics

Nombroses OPIS llueixen el lema de “El comerç local us desitja unes bones festes”

 

L’Ajuntament de Palma ha presentat aquesta setmana una campanya de suport al comerç de proximitat, i més concretament als comerços emblemàtics. Un vehicle de la línia 35 lluirà tot el mes de desembre l’eslògan “Aquest Nadal, regala comerç local”, convidant també a la gent a aconseguir una bossa amb la imatge del comerços emblemàtics de Palma.

A la presentació han assistit Lupe Ferrer, regidora d’Economia i Comerç; Antoni Deudero, regidor de Mobilitat, Toni Fuster, director general de Comerç, Antonio Román, director general de Mobilitat, Juan José Elías, gerent de l’EMT, Carmen Aguiló, gerent de PalmaActiva, Juan Antonio Tormo, director general d’Autònoms i Carolina Domingo, vicepresidenta de PIMECO.

L’Ajuntament ha recuperat, després de 4 anys, el repartiment de bosses amb imatges dels comerços emblemàtics de Palma. Està previst que entre els 114 establiments catalogats i el Quiosc de PalmaActiva de la plaça del mercat de l’Olivar es reparteixin 9.000 bosses. El repartiment al Quiosc es farà els propers dies 13, 18 i 20 de desembre de 10:30 a 12:30 hores.

També es reforçarà la visibilitat del comerç local amb una campanya de publicitat a OPIS que durarà des del 5 de desembre fins al 5 de gener amb el lema “El comerç local us desitja unes bones festes” a la fi de convidar a la ciutadania a consumir producte de comerços locals. Aquesta campanya porta inclòs un codi QR que redirigeix a l’espai de la pàgina web de PalmaActiva que recull les diferents activitats que es realitzaran durant les festes, com les 11 actuacions de corals que cantaran nadales per dinamitzar els nostres carrers.

L’EMT Palma col·labora amb aquesta campanya per fomentar l’accés en transport públic amb la línia Centre Ciutat (CC) als establiments emblemàtics de Palma, majoritàriament situats al voltant del centre històric de la ciutat.

Antoni Deudero, regidor de Mobilitat, ha presentat el mapa gratuït “Ruta dels Establiments Emblemàtics” on se situen al voltant de la línia CC tots aquests comerços agrupats per categories com alimentació, joieries, forns i pastisseries, salut i estètica, llar, mobiliari i decoració, papereria i impremta, moda i complements, restauració i altres.

Al mapa surten tant els noms de les empreses com la seva ubicació i quina és l’aturada de bus de la línia CC més propera. Així mateix, s’explica la importància de l’aportació a l’activitat econòmica que han generat aquestes empreses que formen part de la memòria col·lectiva i permeten identificar la ciutat i les barriades vertebrant relacions socials.

Aquests mapes es distribuiran en les properes setmanes dins la pròpia línia CC, a les OACS i biblioteques i als establiments adherits, així com a l’Oficina d’Atenció al Client de l’EMT Palma.

Amb l’objectiu de col·laborar amb la promoció del comerç local, l’EMT Palma ha planificat reforços en les línies d’autobús amb més demanda en dies destacats durant el mes de desembre. Igualment, la línia Centre Ciutat, que habitualment funciona de dilluns a divendres, donarà servei també els dissabtes de desembre, amb una freqüència de 30 minuts. A més a més, la CC circularà també els festius i diumenges d’obertura, que són el 8, el 17 i el 24 de desembre.