L’Ajuntament de Palma dona suport a “Palma, tot un centre de diversió”

Aquesta campanya de dinamització comercial, que promouen AFEDECO i PIMECO, té lloc desde d’avui fins al proper 20 de gener

L’Ajuntament de Palma, mitjançant PalmaActiva, dona suport un any més a la campanya de dinamització comercial “Palma, tot un centre de diversió”, que promouen les patronals del comerç AFEDECO i PIMECO. La regidora d’Economia i Comerç Lupe Ferrer, el director general de Comerç Toni Fuster; el president d’AFEDECO Antoni Gayà, i la vicepresidenta de PIMECO Carolina Domingo han visitat avui les atraccions de plaça Espanya i la pista de gel. Els clients dels comerços adherits podran gaudir de la campanya des d’avui i fins al 20 de gener. La campanya consisteix en la instal·lació i funcionament d’atraccions infantils i parades a diferents emplaçaments de la ciutat. A part, la campanya també compta amb la participació de dos trenets que fan dos recorreguts diferents per Palma.

També han assistit a la presentació el director insular de Comerç Alfredo Arias, el president del Gremi de Firaires Guillermo Cerdá, i el director general d’Autònoms Juan Antonio Tormo.

La regidora de Comerç ha felicitat les patronals del sector per promoure un any més aquesta iniciativa amb l’objectiu de dinamitzar la ciutat durant les festes de Nadal. ““Palma, tot un centre de diversió” aconsegueix cada any consolidar la nostra ciutat com un punt de referència actiu i atractiu de les compres nadalenques”, ha afirmat l’edil.

Ferrer ha explicat que per a l’Ajuntament aquesta campanya és d’interès general, i per això des de PalmaActiva i l’àrea de Comerç es fan tots els tràmits necessaris perquè totes les activitats puguin tenir el seu espai. “Volem que la gent gaudeixi de la nostra ciutat a través dels nostres comerços, passejant i comprant fem ciutat”, ha destacat la regidora d’Economia i Comerç.

Ferrer ha afirmat que gràcies a aquesta campanya, Palma s’omple de diversió durant les festes de Nadal, “per això des de l’Ajuntament seguirem donant suport a aquesta iniciativa, ja que com a Ajuntament defensam al comerç de proximitat que genera activitat econòmica i llocs de treball”.

L’objectiu d’aquesta campanya és, segons ha manifestat el president d’AFEDECO, “l’animació i la dinamització comercial, que combina l’esbarjo amb l’activitat comercial durant el Nadal”. La vicepresidenta de PIMECO Carolina Domingo ha valorat molt positivament activitats com aquesta que “animen als ciutadans a sortir al carrer, fer ciutat i activen les compres al petit comerç”. Des de les dues patronals de comerç s’afirma que aquesta iniciativa pretén oferir un motiu més perquè la gent surti als carrers comercials a gaudir de l’animació i de l’entorn nadalenc i oferir als comerciants la possibilitat d’augmentar les vendes gràcies a la major afluència de gent.

 

PALMA, TOT UN CENTRE DE DIVERSIÓ

Dates de la campanya: del 28 de novembre de 2023 al 20 de gener de 2024, ambdós inclosos.

Atraccions i parades a: c. Eusebi Estada; Parc de les Estacions; pl. Garcia Orell; pl. Madrid; pl. Major; pl. de l’Olivar; pl. Miquel Dolç; pl. París

Trenets de Nadal – horari: de 17 a 21 hores – freqüència: cada 25 minuts aproximadament

  • 1r recorregut Centre: pl. de la Reina – pg. del Born – av. Jaume III – pg. Mallorca – Via Portugal – Via Roma – la Rambla – c. Unió – pg. del Born – pl. de la Reina

Dates: 7, 15, 16, 22, 23, 29 i 30 de desembre de 2023, i 3 i 4 de gener de 2024.

  • 2n recorregut Eixample: pl. Abu Yahya – c. 31 de Desembre – av. Comte de Sallent – c. General Riera – c. Joan Massanet i Moragues – c. Francesc Fiol i Joan – c. Poeta Guillem Colom – c. Arquitecte Bennàssar – c. Arxiduc Lluís Salvador – c. Rosselló i Caçador – pl. Abu Yahya.

Dates: 22, 23, 29 i 30 de desembre de 2023, i 3 i 4 de gener de 2024